Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találok olyan lányt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan lányt aki szeret filozofálgatni?

Figyelt kérdés
Bármikor mikor felvetem egy lánynak, nem nagyon tetszik nekik a téma.
2012. márc. 18. 00:21
1 2 3 4
 11/36 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
00.52 danska
2012. márc. 18. 01:12
 12/36 anonim ***** válasza:
Igen nem zárják ki egymást. Csak nekem már az agyamra megy a sok tanulás meg gondolkodás. Nem akarok még társaságban mókázás helyett is filozofálgatni. Van elég bajom anélkül is, hogy hülyeségekről beszéljek. Tanultam filozófiát, minden filozófussal tisztába vagyok, csak nagy ívbe leszarom őket... Szerintem hü-lye-ség.
2012. márc. 18. 01:14
 13/36 étoile et lune ***** válasza:
Én is untam a filozófiát, de filozofálni mégiscsak más. Amikor neked vannak véleményeid, és nem a nagy fejek elképzeléseit kell hallgatnod egy előadáson. Iszonyat sok dologról lehet filozofálgatni, nem csak életről és halálról.
2012. márc. 18. 01:15
 14/36 anonim ***** válasza:
pl. ott van lila nyuszi :)
2012. márc. 18. 01:17
 15/36 anonim ***** válasza:
Vannak érdekes témák igen... az abortusz, az eutanázia, a halálbüntetés, a könnyű drogok. Ezekről lehet beszélgetni szoktunk is filozófia órán. De most nehogy már ez legyen a fő téma.
2012. márc. 18. 01:23
 16/36 étoile et lune ***** válasza:
Nem írta a kérdező, hogy ez a főtéma, csak hogy néha lehetne ez is, így érti szerintem.
2012. márc. 18. 01:25
 17/36 anonim ***** válasza:
Hát mi legyen?
2012. márc. 18. 01:26
 18/36 anonim ***** válasza:
A mindennapok, egymás megismerése, vicces sztorik, család, hobbik, sport, suli, jövő.. annyi más van. Lehet komolyabb témákról beszélni de nem szeretem ha valaki mindig elviszi ilyen irányba a témát. Volt egy ismerősöm aki állandóan ilyen mély dolgokról akart beszélni azóta a hideg futkos a hátamon a témától...
2012. márc. 18. 01:36
 19/36 anonim ***** válasza:
Végülis ezek is jó témák.:)
2012. márc. 18. 01:39
 20/36 étoile et lune ***** válasza:
Ja, valaki nem tud mértéket tartani.
2012. márc. 18. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!