Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találok olyan lányt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan lányt aki szeret filozofálgatni?

Figyelt kérdés
Bármikor mikor felvetem egy lánynak, nem nagyon tetszik nekik a téma.
2012. márc. 18. 00:21
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Keress egy filozófust, egyébként mia halállééé kell neked arról beszélni?? Nem sok mindenkit érdekel.....
2012. márc. 18. 00:25
 2/36 étoile et lune ***** válasza:
72%
Nem felvetni kell, hanem észrevétlenül kell odaterelgetni a szót. Ha magától nem jön a téma, úgyis erőltetett lenne az egész. Főleg, ha a lány nem az a típus. Én egy időben szerettem eszmecserézni, mert volt hozzá partnerem, azóta se találtam ilyet. A konkrét filozófia, mint témaötlet, nekem se jönne be, nem nagyon indítana be egy ilyen kezdetű párbeszéd. ,,Hé, neked mi a véleményed Platón barlanghasonlatáról?" ,,Hát őő, mikor arról volt szó előadáson, egész szép barlangot tudtam rajzolni." Szóval Te melyik fajta filózásra gondolsz? A kiselőadásokra, vagy amikor elmondod, Te hogy vélekedsz bizonyos dolgokról, és a másik is elmondja, aztán megpróbáljátok meggyőzni egymást, kicsit összekaptok, aztán kielégültök, hogy milyen jót dumáltatok? nekem az utóbbi jön be.
2012. márc. 18. 00:26
 3/36 anonim ***** válasza:
Pedig az a barlangos cucc nagyon érdekes. Én mindkettőt szeretem. Sajnos filozófiát soha nem tanultam, így marad a saját véleményem és ami ragadt az életből.
2012. márc. 18. 00:36
 4/36 étoile et lune ***** válasza:
A filozófusoknak is csak saját véleményeik vannak - kivéve, amelyiknek nem.
2012. márc. 18. 00:38
 5/36 anonim ***** válasza:
3: Talar du svenska ochså??
2012. márc. 18. 00:52
 6/36 anonim ***** válasza:
Azért mert a legtöbben nem az élet értelmén filozofálgatnak hanem inkább élnek... Jobb szeretem a társasági vidám laza humoros srácokat mint a nagy gondolkodókat...
2012. márc. 18. 01:05
 7/36 étoile et lune ***** válasza:
Tehát egy társasági, vidám, laza srác nem szokott nagyokat gondolni? Szerintem ezek nem zárják ki egymást...
2012. márc. 18. 01:06
 8/36 anonim ***** válasza:
59%
Lehet a halál értelméről is. Nem muszáj az életről. Bár nagyon összefügg a kettő.
2012. márc. 18. 01:06
 9/36 lila nyuszi ***** válasza:

Én szeretek, de nem kell túlzásba vinni, másról is szeretek beszélni és néha kell egy kis kikapcsolás, nem lehet állandóan agyalni.

20/N

2012. márc. 18. 01:08
 10/36 anonim ***** válasza:

Pedig én most azon agyalok, hogy mi lesz veled nyuszika, ha jön a húsvét :P

:)

2012. márc. 18. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!