Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lányt aki szeret filozofálgatni?
Figyelt kérdés
Bármikor mikor felvetem egy lánynak, nem nagyon tetszik nekik a téma.2012. márc. 18. 00:21
21/36 A kérdező kommentje:
Valóban, étoile et lune-nek igaza van, nem gondolom főtémának, sőt ritkán hozom fel de azokban az esetekben is elég nagy ellenállásba ütközöm.
2012. márc. 18. 01:43
22/36 étoile et lune válasza:
Konkrét helyet úgyse fogsz találni, ahol filozofálgatni szerető lányok leledzenek, szóval majd egyszer valaki belép az ismeretségi köreidbe, és egy beszélgetés során úgyis kiderül róla. Rákérdezni, hogy ,,van kedved filozofálgatni?", nem érdemes.
23/36 anonim válasza:
A mi lenne ha kérdések a legjobbak xD
Pl mi lenne, ha most beléd vágnék egy baltát:P
24/36 étoile et lune válasza:
Az nem lenne túl filozofikus. :)
25/36 A kérdező kommentje:
Hát egy tudományos áttörés, mivel akkor teleportálnod kéne ide, mivel jelenleg nincs senki a hátam mögött.
2012. márc. 18. 01:51
26/36 anonim válasza:
Dehogy vágnám belétek, csak példa volt:)
De ebből bármi lehet. Mi lenne, ha ennék egy muffint. Mi lenne, ha elmennék xy helyre. stb..
27/36 anonim válasza:
Mi lenne ha ezt mondanán egyik családtagodnak ezért meg azért. Mi lesz meg a viccekhez. Mi lesz, ha...
28/36 anonim válasza:
Mondjuk ez elég sablonos lenne egy idő után xD
29/36 anonim válasza:
Na én megyek aludni. Szép álmokat:)
Vajon fel kelek még reggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!