Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok egy rendes lányt akivel randizni tudnek?
Érdekes, mintha magamat olvasnám.Én ritkán próbálkozom, csak akkor ha biztos jeleket kapok a lánytól az meg nagyon ritka, sőt olyan is volt, hogy biztos jeleket kaptam, de gondoltam nem jőn be kinézetre annyira a csaj, nem akarom megbántani később, inkább már az elején elutasitom.
Én utcán, kávézokban, könyvtárban, esküvőn, munkahelyen és szupermarketben látom a lehetőséget de egy nagyon laza vicces alak bárhol tud körülménytől függetlenül.Utcán sokszor volt lehetőségem, könyvtárba már nem járok, esküvőre ritkán, munkahelyen nincsen sok csaj, szupermarketben meg nagyon sok a beképzelt majom.
Persze ott van még a buli de nekem ott sose jött be, baráti társaság de ott ritkán kerülnek be új emberek, busszal nem járok de ott ha egy csaj mellé ülsz akkor lehet szóba elegyedni.
Mozi és szinházban esetleg a szünetekben, de mivel mindegyik társasággal van, elég tökös kell legyél hogy odaszólj egyikhez, miutan mindegyik téged fog figyelni, hogy mit mondasz.
Uszoda, tánctanfolyam is jó alkalom és hely az ismerkedésre.Nekem nem jött össze, mert nem vagyok laza neked lehet össszejönne.
Alkalmazottakkal is lehet ismerkedni bármerre, mint például közért, Tesco, akár még jegyárúsnál is, a lényeg a húmor és "energia kisugárzása", talpraesettnek tünő humoros férfi bármilyen nőnek meglágyitja a szivét.
Egyelőre ennyi jut eszembe.Nekem csak az utca meg a Tescos próbálkozás alkalmazottakkal jön be, a többi mind szivás volt.Sok sikert.
Azt kifelejtetted kérdésedből, hogy "szép és csinos".
Lehet, hogy vki rendes, de a külseje miatt ez ki sem derülhet, ahogyan az 1. válaszoló is írta...
Sajnos a kérdésre nem tudom a választ, de ha ez számít vmit, a lányoknak sincs könnyebb dolguk (bár sokan ezt gondolják).
Azért ne lógasd az orrod! Ha nem nézel ki lúzernek, az már jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!