Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 600 km-t utazik értem, "tartoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

600 km-t utazik értem, "tartozom" neki?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy kicsit félek, hogy ennyit utazik azért hogy lásson, de mivel els randi, én nem ígérhetek semmit. Mi van, ha nem tetszik nekem? 600 km ide, 600 vissza, és rengeteg pénz. Félek csalódást okozok, de ha esetleg nem jön be nekem, nem tudok mit csinálni. Mennyire kínos ez így? (szex alapból nem jöhet szóba még ilyenkor, nem arra gondolok, hanem magára a visszautasításra)
2012. márc. 17. 11:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
és hol irja h feltétlenül a saját városodból kell megtalalnod a parodat? a szerelemben nincsenek szabályok.. nem azt mondom, h fent lehet tartani 1 ilyen kapcsolatot, de miért ne talalkozhatnanak? abban még semmi rossz nincs..
2012. márc. 17. 13:39
 22/31 anonim ***** válasza:

Nem életszerű. Mennyi időd esik ki azzal, hogy oda-vissza 7 órákat utazgatsz? Rengeteg. Ha valaki ezt előre tudja, akkor minek belekezdeni?

A saját városodban is találhatsz szerelmed, de 30-40 kilométeren belül biztosan.

Persze meg lehet próbálni, hogy aztán ugyanerre a tanulságra jusson. Nehézkes az egész.

Meg aztán ki beszél itt szerelemről? Első randiról beszélünk. Ami kb. annyi, hogy beszélsz vkivel 10-15 percet, szimpatikusak vagytok egymással, aztán találkoztok. Egy jóérzésű egészséges embernek nem kell elmennie a világ végére, ebben biztos vagyok. Lefoglalják a közelben lévő nők.

De mondom megpróbálni meglehet, de nem életszerű az egész.

2012. márc. 17. 13:49
 23/31 anonim ***** válasza:
nekem 100 km-re van a barátom, hétvégente talalkozunk, és 1 éve boldogok vagyunk :) nem feltétlenül kell a saját városomból vki.. sőőőőőőőt.. innen többet nem is kell pasi :D bár, ő is a városombol van, de én máshova járok egyetemre..
2012. márc. 17. 13:51
 24/31 anonim ***** válasza:

Bár ő is a városodból van? Akkor miről beszélsz? Ott ismerkedtetek meg. Mert ez a természetes. Az egy dolog, hogy utána ő elkerült.

100 kilóméter még nem is olyan sok. Egy óra vonattal. 600 már az kicsit durvább.

2012. márc. 17. 13:53
 25/31 anonim ***** válasza:
a mi vonatainkkal 3 ora :D én kerültem el, nem ő.. most ez igy okés, de nekem soha többet innen pasi nem kell.. akkora parasztok h az nem igaz.. :S
2012. márc. 17. 13:55
 26/31 anonim ***** válasza:
Erről azért te is tehetsz egy kicsit nem?
2012. márc. 17. 14:02
 27/31 anonim ***** válasza:
Ja és ha nektek 100 kilométer 3 óra, akkor 600 km 18.
2012. márc. 17. 14:03
 28/31 anonim ***** válasza:
h tehetnék én arról h ők parasztok? :D áruld már el, légy szives :D amúgy meg nem vonatozok, hanem buszozok, ugy gyorsabb.
2012. márc. 17. 14:21
 29/31 anonim ***** válasza:
A hozzáállásoddal. De mindegy, ez már más téma. Ha annyira kíváncsi vagy írj priviben.
2012. márc. 17. 14:40
 30/31 anonim ***** válasza:
Én egy km-t se tennék érted!
2012. márc. 18. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!