Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
600 km-t utazik értem, "tartozom" neki?
Nem gondolom, hogy selejtes. Csak elég fárasztó lehet ennyit utazni. Több mint 7 óra oda az út. És vissza is.
Ha van helikoptere, akkor ok.
Vagy ha van ideje erre munka mellett...
Csak egy mentsége van, ha kamionsofőr. Akkor nem gáz, hogy pihenőidejében téged is útbaejt. Egyébként nem tudok értelmes mentséget felhozni. 600 kilométer az az ország másik fele, ha egyáltalán van olyan széles...
Te elutaznál az ország másik felébe, ha a szomszéd csajjal is tudsz randizni?
Az már külföld szerintem:)
De még repülővel is eltart szerintem 3 órát.
És még drága is.
Ha ez a munkája, hogy mindig jön, akkor tök jó. Csak akkor meg a munka kárára mehet.
600 km autóval pl. nem 7 óra. (Persze ez útvonal függvénye is.)
Rengetegen dolgoznak kötetlen beosztásban, vállalkozók, vagy olyanok, akiknek hosszú műszak van, de nem heti 5-ször, csak mondjuk 3-4-szer, mindezeknek az egész kérdéshez semmi köze.
A pasi vállalja az utat és a rizikót, a lány emiatt NEM tartozik neki semmivel, és nem kell kínosan éreznie magát, vagy lekötelezve egy idegennek. Ennyi. Hogy hogyan óhajtják megoldani a későbbieket, a találkozásokat, az időben való egyeztetést, az anyagi oldalát az egésznek, meg a védekezést és az eljegyzés időpontját, ahhoz igazán semmi közünk. :)
Szerintem ilyen helyzetben nem elég, hogy konkrétan a kérdésre válaszolsz, hanem a kérdező érdekében felvilágosítást is kell adni az ilyen és hasonló helyzetekről.
Szóval a válasz. Nem tartozik neki, de szerintem egy lány ne is hagyja, hogy idáig fajuljon egy ilyen helyzet. (Ha nem kamionsofőr a pasi)
Nem kell pesszimistának lenni és nem kell optimistának sem.
Mindkettőnek meg van az előnye természetesen. De szerintem egy kérdés válaszolásánál meg kell próbálni realistának lenni.
Ez nem a legrosszabb, csak logikus és életszerű. A tapasztalat ezt mondja. Ismertem ilyen pasikat. Nem véletlen, hogy a pasik egy másik részének eszébe sem jut ez.
Nem kell a világ végére menni, hogy megfelelő párt találj. Ha te hajlandó vagy rá, azt mutatja, hogy nincs jobb lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!