Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
600 km-t utazik értem, "tartozom" neki?
Ez az ő döntése, neki is tudnia kell, hogy egy ilyen első randi lutri, nekem is volt már olyan, hogy képen láttam a srácot, beszélgettünk is már előtte, és mégis a randi 3. másodpercében tudtam, hogy soha nem akarok tőle semmit.
Ez ilyen műfaj, ha vállalta, vállalta. Ha meg lesz belőle valami, akkor majd úgyis felváltva utaztok, közösen viselitek a költségeket stb.
Nagyon jópofa ez a naív hozzáállás, csak valószínűleg a gyerekkel nincs minden rendben, ha képes egy lányért teljesen ismeretlenül ennyit megtenni. Rendkívül elkeseredett lehet. Egy normális ember azért tud találni a közelben magának valakit. De meg is fordíthatom, ha sok lánnyal ismerkedem nyilván először azokat fogom felkeresni, akik közelebb vannak hozzám. És ha már sok ilyen lány van, akkor eszembe se jut elutazni máshová. Nagyon ki lehet éhezve.
Van egy másik típus, aki 15 év után ír, mert együtt táboroztatok annak idején Balatonon 6 évesen. Ugyanaz. Nem tud olyanokkal összejönni, akikkel később ismerkedett meg, ezért egyre inkább megy vissza az időben és göngyölíti fel az egyre korábbi kapcsolatait, hátha leesik valami. Előre lehet tudni, hogy mi lesz a vége ennek.
19%, egyébként igazat mond. Nehéz egy ilyen kapcsolatot fenntartani...Nagy kérdés, hogy van-e értelme, főleg ha még csak nem is nagyon ismeritek egymást.
Később az összeköltözés segíthet, de azzal is nagyot lehet szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!