Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 600 km-t utazik értem, "tartoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

600 km-t utazik értem, "tartozom" neki?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy kicsit félek, hogy ennyit utazik azért hogy lásson, de mivel els randi, én nem ígérhetek semmit. Mi van, ha nem tetszik nekem? 600 km ide, 600 vissza, és rengeteg pénz. Félek csalódást okozok, de ha esetleg nem jön be nekem, nem tudok mit csinálni. Mennyire kínos ez így? (szex alapból nem jöhet szóba még ilyenkor, nem arra gondolok, hanem magára a visszautasításra)
2012. márc. 17. 11:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kínos :) csak ne görcsölj azon h nem fogsz megfelelni mert akkor tuti valami prücök lesz
2012. márc. 17. 11:31
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom képen azért láttad már és igy valamennyire ,tudod ,hogy bejön majd vagy nem.És amugy meg semmivel nem tartozol neki ,ugyan miért is tartoznál?Legfeljebb utazik egy kicsit nem fog belehalni.
2012. márc. 17. 11:32
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
hát ez gázos... de, ha már veszi a fáradtságot és ennyit utazik, akkor értékeld valamivel. ha másnem azzal, h ha nem tetszik, akkor nem leszel vele bunkó és szépen, kedvesen felnőtt módjára és bántás nélkül utasítod el...
2012. márc. 17. 11:33
 4/31 anonim ***** válasza:
Ő vállalta, hogy lejön. Amíg nem hülyíted, nincs gond.
2012. márc. 17. 11:37
 5/31 anonim ***** válasza:
8%
Mi az Istennek utazik valaki ennyit az első randira??? Eleve nem szabadna hagynod,hogy elinduljon otthonról. Nehogymár nem talál magának valakit 30 kilométeres körzetben! És ha összejöttök, akkor mi lesz? Itt a ló nagyon sántít. Jóérzésű ember biztos nem utazna ennyit az első randira. Valahogy szereld le, el se induljon otthonról!
2012. márc. 17. 11:40
 6/31 anonim ***** válasza:
0%
Te rusnya! Inkább azon aggódj, hogy te tetszel e majd a gyökérnek, aki képes ilyen távot megtenni Háháhhá!
2012. márc. 17. 11:49
 7/31 anonim ***** válasza:
milyen undorito valaszokat kaptal.. sztem ha nem akarna, nem menne :D csak lazan :D és ird meg mindenkeppen h h alakult :)
2012. márc. 17. 12:35
 8/31 anonim ***** válasza:

Ez az ő döntése, neki is tudnia kell, hogy egy ilyen első randi lutri, nekem is volt már olyan, hogy képen láttam a srácot, beszélgettünk is már előtte, és mégis a randi 3. másodpercében tudtam, hogy soha nem akarok tőle semmit.

Ez ilyen műfaj, ha vállalta, vállalta. Ha meg lesz belőle valami, akkor majd úgyis felváltva utaztok, közösen viselitek a költségeket stb.

2012. márc. 17. 13:03
 9/31 anonim ***** válasza:

Nagyon jópofa ez a naív hozzáállás, csak valószínűleg a gyerekkel nincs minden rendben, ha képes egy lányért teljesen ismeretlenül ennyit megtenni. Rendkívül elkeseredett lehet. Egy normális ember azért tud találni a közelben magának valakit. De meg is fordíthatom, ha sok lánnyal ismerkedem nyilván először azokat fogom felkeresni, akik közelebb vannak hozzám. És ha már sok ilyen lány van, akkor eszembe se jut elutazni máshová. Nagyon ki lehet éhezve.

Van egy másik típus, aki 15 év után ír, mert együtt táboroztatok annak idején Balatonon 6 évesen. Ugyanaz. Nem tud olyanokkal összejönni, akikkel később ismerkedett meg, ezért egyre inkább megy vissza az időben és göngyölíti fel az egyre korábbi kapcsolatait, hátha leesik valami. Előre lehet tudni, hogy mi lesz a vége ennek.

2012. márc. 17. 13:08
 10/31 anonim ***** válasza:

19%, egyébként igazat mond. Nehéz egy ilyen kapcsolatot fenntartani...Nagy kérdés, hogy van-e értelme, főleg ha még csak nem is nagyon ismeritek egymást.

Később az összeköltözés segíthet, de azzal is nagyot lehet szívni.

2012. márc. 17. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!