Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mi a véleményetek arról ha egy srác bakkancsba, gyakorlóba és hazafias cuccokba jár? Ez jön be inkább vagy a csőgatya, símított haj stb egyéb apróság? (Én az első csoporthoz tartozom) Erre lennék kíváncsi. :D
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 15:55
1/23 Timi: ) válasza:
Amit említettél nekem egyik SE jön be : O
23/L
2/23 anonim válasza:
én egyik söpredék se vagyok, mégis imádnak a csajok.
3/23 anonim válasza:
egyik se jön be!! sőt..inkább taszítanak.
21/L
4/23 anonim válasza:
Ha a külsőségeket nézzük egyértelműen az első. De ez azért korántsem minden. (Amúgy meg a csőgatya és a simított haj egyébként sem valami "férfias", sőt...)
5/23 anonim válasza:
alapvetően a bakancsé s gyakorló jó, de sajnos valószínűleg tíz perc alatt olyan vitáink születnének az eszmerendszerekkel kapcsoaltban hogy vagy megvernél vagy otthagynál. :D
sajnos a hazafias emberekkel nem jövök ki valami húdejól. :D
A csőgatyával nekem nincs bajom ha olyan stílus társul mellé, de nem a vasalt hajas csőgatyásra gondolok. nem is a homoszekszuális fajtára:D
szval azthiszem... inkább egyik sem.
6/23 anonim válasza:
homoszeksz...jólmegmondtam. namindegy.
7/23 anonim válasza:
jaja egyik sem.
sportcipő, normál gatya, színes pólók, igényes haj
de amúgy nem szeretnék előítélkezni. lehet tökjó fej vagy. inkább ijesztőek ezek a cuccok :D
8/23 anonim válasza:
Mondok egy újat. bakancs, csógatya, és minden ami nem hazafias. ezek a nagymagyarok nekem egyáltalán nem szimpatikusak, inkább nevetségesek. PUNK'S NOT DEAD!
9/23 anonim válasza:
ma 16:08. na.ezaz. így is fogalmazhattam volna, csak kissé túlbonyolítottam :D
10/23 anonim válasza:
Igazán egyik sem. Ne haragudj, de nekem az első öltözékről nem a hazafiasság, hanem a barna hátizsákos, feketeruhás, láncot viselő rockerek jutnak eszembe, az pedig határozottan taszító. A másik ugyanez a kategória, borzalmasan taszít. Nekem az értelmes, intelligens férfiak jönnek be, akik normálisan viselkednek, okosak, van humoruk és évszak illetve időjárásnak megfelelően, valamint elegánsan öltöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!