Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mi a véleményetek arról ha egy srác bakkancsba, gyakorlóba és hazafias cuccokba jár? Ez jön be inkább vagy a csőgatya, símított haj stb egyéb apróság? (Én az első csoporthoz tartozom) Erre lennék kíváncsi. :D
Köszi a válaszokat és azt ,hogy ilyen őszinték vagytok.;)
Szval tanulság ha a kiszemelt csajt meg akarom "hódítani"inkább foglyam vissza magam:D
Nekem kifejezetten bejönnek a bakancsos, hazafias fiúk..:) ( talán mert én is bakancsos vagyok) Amúgy meg ha megakarsz hódítani egy lányt, akkor magadat add, ne változtass túlságossan a megjelenéseden, ha te bakancsba érzed jól magad akkor úgy ismerjen meg. Ha bejössz neki így is, akkor nincs probléma. :)
16L
hazafias cuccokon ,,RUSZKIK HAZA" pólókat értesz? xD xD
a válasz: nem. :D
nekem nem jönnek be mindig egy stílusirányzathogy tartozó fiúk (rocker, emos stb) de a túl divatos sem hogy : vasalt haj rózsaszín pólóval, fülbevaló, nyaklánc, extra szűk nadrág.. ez nekeminkább már b*zis... olyan ruhákat hordjon ami mostani századból való, de ne legyen b*zis ahogy leírtam, a saját stílusa legyen, a mackónadrágtól és a ,,futóverseny 2006" pólóktól hányingert kapok. nemkell egy fiúnak annyit foglalkoznia a divattal mint egy lánynak, de ne a legszakadtabb ruhákba járjon..
A hazafiasság nem abban kell, hogy megnyilvánuljon, hogy bakancsban, és hasonló marhaságokban jársz az utcán. Ettől te nem leszel hazafi. A hazafiasság egy érzelem, ami független attól, hogy öltözködsz.
Ráadásul nem csak az általad említett két típus van, én például egyik csoportba sem tartozom, igyekszem igényesen, kulturáltan megjelenni, és nem úgy, ahogy a média diktálja.
Mindkettő kifejezetten taszít. Alapvetően az összes szélsőséges stílusjegy taszító számomra,nekem inkább az elegáns,egyszerű,diszkrét,értelmes férfiak jönnek be. Most csak külsőségekről beszélünk,nem jelenti azt,hogy Te nem lehetsz kedves,meg nem jelenti azt,hogy egy konszolidált férfi nem lehet bunkó vagy iylesmi,tehát nem társítottam belső tulajdonságot egyikhez sem,viszont azt lássuk be,hogy egyes stílusokhoz tartozik egy-egy jellegzetes gondolkodásmód,világszemlélet is. Na,ez az,amivel nekem gondom lenne,ugyanis pl én a tökéletes ellentéte vagyok annak,amit Te megtestesítesz. Szóval nem önmagában a bakancs a kizáró ok,hanem a vele együtt járó gondolkodásbeli különbség. Ezzel nem akartalak megsérteni, ez csupán az én véleményem,másnak lehet,hogy nemjelene problémát,hogy ilyen vagy,sőt!
18/L
Az utolsó válaszolónak teljes mértékben igazat adok!
Én is ugy gondolom ahogy te de az nem feltétlenül baj ha az van például a pólódon amiben hiszel.De ez is csak mértékkel.Egy kicsit elkanyarodtunk a témától de nem baj.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!