Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok milyen tanácsot adnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen tanácsot adnátok?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe nagyon szerelmes vagyok. Kétszer voltunk sétálni kettesben eddig, nagyon jól éreztük magunkat. Szerintetek hányadik alkalommal illene kezdeményeznem valamit? (megfogni a kezét stb.) Az az igazság, hogy elég beszari vagyok, és úgy hallottam, hogy ha kölcsönös a szimpátia, akkor a lányok "elvárják" egy idő után a kezdeményezést. Mit tanácsoltok hát? Ő 19 én 21. Köszi minden hasznos választ!
2012. márc. 12. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
hát én először a beszéd közbeni hozzá éréseket javaslom de ha ez meg volt akkor szemébe mélyen sokáig, azután csók én a kézfogást igazából akkor gondolom mikor össze jövök a fiúval! tehát én igazából hosszan ölelés stb...
2012. márc. 12. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem hívd meg kávézni. ülj vele szemben, fogd meg a kezét, jósolj a tenyeréből....abból ahogy fogadja az érintsed tudni fogod kölcsönös-e
2012. márc. 12. 19:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nagyon parázok bármit is tenni, de előbb-utóbb ezek szerint muszáj lesz. :S
2012. márc. 12. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ne halaszd sokáig, mert tutyimutyinak fog tartani. bármennyire is félénk vagy, tűnj magabiztosnak, de ne rámenősnek!
2012. márc. 12. 19:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát nem lesz könnyű dolgom... :S
2012. márc. 12. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:

A legjobb, ha csak apró, véletlennek tűnő érintésekkel kezded. Pl. ha mentek sétálni, vigyél magatoknak valami kis csokit, és amikor odaadod, érintsd meg a kezét. Vagy ha meglátsz valami szépet, és meg akarod mutatni, akkor ne csak szólj neki, hanem simítsd meg a vállát közben...

Ezek az apró érintések segítenek előkészíteni a "szándékos" közeledést.

A következő lépés nekem mondjuk a kéz megfogása lenne, akár valami spontánnak tűnő helyzetben: buszról lesegíted vagy ilyesmi.

Onnantól már jöhet a direkt kézfogás, üdvözléskor-búcsúzáskor puszi és ölelés, legvégül pedig elcsattanhat az első csók is. :)

Csak nyugi, a magabiztosság sokat segít! (Nem a mindenen átgázoló tahóság, hanem az egészséges magabiztosság. ;))

2012. márc. 12. 19:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi ezek nagyon jó ötletek! :)
2012. márc. 12. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja és közben ha úgy alakul, persze apró bókokat is mondhatsz, csak ne erőltetetten, hanem ha úgy alakul.

Egyébként ha normális a lány, és megérdemli a te szerelmedet, akkor nagyon sok nem fog múlni azon, hogy a 3. vagy a negyedik randin kezdeményezel-e így először. Ha rendes lányra vágysz, hosszú távra, tartalmas kapcsolatra, akkor sokkal jobb, ha lassan haladtok. Ha amiatt otthagy, mert lassan lépsz, akkor nem szeret és soha nem is fog, vagy csak megd...atni akarja magát.

Engem nagyon lassan hódított meg a párom, és semmivel nem tudta volna alaposabban felkavarni az érzelmeimet és erősíteni a vágyaimat, mint ezekkel az apróságokkal.

2012. márc. 12. 19:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattál! :) Én hosszú távú kapcsolatot keresek, úgyhogy nem sietem el a dolgot. :)
2012. márc. 12. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!