Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok tanácsot? Formálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mountain kérdése:

Adnátok tanácsot? Formálnátok véleményt?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok hogy terhellek benneteket,de nem tudom ezt mástól,és máshol megkérdezni,mint itt. Nekem nincsenek barátaim,és a családomat sem érdeklik az ilyenek.

Megpróbálom röviden,jó?

Szóval: Társkereső oldalon megismerkedtem egy helyes hölgy-el. Kialakult közöttünk egy masszív chat-elés. Remekül el tudtunk dumcsizni,és már úgy sikamlósabb témák is elő kerültek. Egyszer-kétszer már becézés is volt.

Pár hét után feldobtam a randit,amit elfogadott. Találkoztunk,beültünk egy kávézóba,és kb. másfél órát eltöltöttünk. Ez alatt az idő alatt nagyon jól éreztük magunkat. Sokat nevetett amikor beszéltem, és humorizálni próbáltam. A randi végén azt mondta jól érezte magát, és én nem is nagyon erőltettem hogy csókoljon meg,csak két puszi az arcra. Utána irány haza. Ja, és még hozzá tettem, hogy gondolkodjon kettőnk dolgán,mert én a valódi arcomat mutattam, és ezt kapja ha engem választ.

Most nagyon izgulok, hogy mivé fog ez kifejlődni,mert már olyan sokszor csalódtam,olyan sok esetben volt, hogy szinte biztos voltam hogy lesz valami, és úgy pofára estem,mint a huzat.

Megmondom őszintén,nem tudok már bízni senkiben,mert aki nálam többször szívott párkapcsolati téren,az biztos a Münchausen báró ükunokája. Piszokul be vagyok zrikálva.

Mindenki véleményét szívesen várom, és kérem, hogy hölgyek is írjanak. Jól csináltam? Ugye helyes volt, hogy nem próbáltam megcsókolni az első randin? Mi a véleményetek,hogy látjátok az esélyeim? Mit tegyek ezek után? Kérlek! Segítsetek nekem egy kicsit!!!

2012. jan. 3. 12:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Te kb olyan izgatott vagy mint egy kutya sétáltatás előtt,

Ezzel arra célzok kicsit higgadj le, legyél önmagad, az, h nem csókoltad meg az helyzettől függ, mindig azt kell tenni amit az adott pillanat megkíván, esélylatolgatást ne játszunk, ahhoz ismerni kéne a másik fél álláspontját. A mit tegyél kérdésre pedig a következő a tanácsom, vidd el sétálni valamerre, ha van rá lehetőséged akkor park vagy folyópart. Ha sétálás közben érzed az alkalmas pillanatot. Akkor bizony ne habozz. :)

2012. jan. 3. 12:46
 2/26 A kérdező kommentje:
Basszus! Remeg a kezem miközben eszek.
2012. jan. 3. 12:54
 3/26 anonim ***** válasza:
Relax. :D
2012. jan. 3. 12:55
 4/26 anonim ***** válasza:
2012. jan. 3. 12:56
 5/26 WhiteLabel ***** válasza:
Szerintem, próbálj meg nyugodt lenni, és eleinte ne feltétlen a kapcsolatra gondolj, hanem egy kedves ismeretségre, aztán ha közös a vonzalom, akkor a többi jön magától.
2012. jan. 3. 13:00
 6/26 A kérdező kommentje:
Most megpróbálok elmenni edzeni,de ha vissza tértem azonnal szakítom rá magam az oldalra olvasni titeket. Addig is NAGYON KÖSZI!!!!!
2012. jan. 3. 13:04
 7/26 anonim ***** válasza:

Nyugi már :DD

Mindent jól csináltál, önmagadat adtad, mi kell ennél több?

Akinek ez nem felel meg, az nem hozzád való.

2012. jan. 3. 13:13
 8/26 anonim ***** válasza:
nem értem a problémát, mikor eszünk már végre?
2012. jan. 3. 13:28
 9/26 anonim ***** válasza:

Sztem abszolút jó voltál!

Nem kell izgulni, ha monden sinen ment akkor így is halad tovább! :) Sztem nem kell rögtön az első randin csókolózni, 1-2 ártatlan tali, meglátod a szitukban hogy viselkedik, ő is meglátja te hogy reagálsz és mindenki eldönti a vonzódását a másikhoz. Aztán jön szépen minden magától!

Sok sikert!

2012. jan. 3. 14:22
 10/26 A kérdező kommentje:
Hát igen. Nekem nem az a bajom, amikor valaki vissza utasít,hanem amikor olyan mintha igen,és aztán mégse. Bele fáradtam ebbe és elegem van belőle. Most is ettől félek.
2012. jan. 3. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!