Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tanácsot? Formálnátok véleményt?
Ne haragudjatok hogy terhellek benneteket,de nem tudom ezt mástól,és máshol megkérdezni,mint itt. Nekem nincsenek barátaim,és a családomat sem érdeklik az ilyenek.
Megpróbálom röviden,jó?
Szóval: Társkereső oldalon megismerkedtem egy helyes hölgy-el. Kialakult közöttünk egy masszív chat-elés. Remekül el tudtunk dumcsizni,és már úgy sikamlósabb témák is elő kerültek. Egyszer-kétszer már becézés is volt.
Pár hét után feldobtam a randit,amit elfogadott. Találkoztunk,beültünk egy kávézóba,és kb. másfél órát eltöltöttünk. Ez alatt az idő alatt nagyon jól éreztük magunkat. Sokat nevetett amikor beszéltem, és humorizálni próbáltam. A randi végén azt mondta jól érezte magát, és én nem is nagyon erőltettem hogy csókoljon meg,csak két puszi az arcra. Utána irány haza. Ja, és még hozzá tettem, hogy gondolkodjon kettőnk dolgán,mert én a valódi arcomat mutattam, és ezt kapja ha engem választ.
Most nagyon izgulok, hogy mivé fog ez kifejlődni,mert már olyan sokszor csalódtam,olyan sok esetben volt, hogy szinte biztos voltam hogy lesz valami, és úgy pofára estem,mint a huzat.
Megmondom őszintén,nem tudok már bízni senkiben,mert aki nálam többször szívott párkapcsolati téren,az biztos a Münchausen báró ükunokája. Piszokul be vagyok zrikálva.
Mindenki véleményét szívesen várom, és kérem, hogy hölgyek is írjanak. Jól csináltam? Ugye helyes volt, hogy nem próbáltam megcsókolni az első randin? Mi a véleményetek,hogy látjátok az esélyeim? Mit tegyek ezek után? Kérlek! Segítsetek nekem egy kicsit!!!
Jajj, ne már, ez nem azt jelenti.
Tisztel, és becsüli a bátorságodat, de ettől még nem lett szerelmes. Szóval a jó embert kedveljük, elvégre a szüleink is jó emberek, de a szerelem kicsit mélyebb téma ennél. Természetes az, hogy az ember a jó embert fogja megszeretni, de minden jó embert nem tudunk szeretni.
Igen, az vagyok :)
Öhm, az utolsó adalék ismeretében azt mondom ne sajnáld ezt a kapcsolatot. Ilyen hasonlattal a csajnál csúszik a kuplung.
Bár csak arra akart vele utalni, amit én is elmondtam, hogy tisztel, csak tudod, nincs meg a kémia.
Hallgass rám és felejtsd el ezt a netes társkeresést, menj ki az utcára és ott ismerkedj :) Ezeknek a netes dolgoknak 99%-ban ez a vége, és akkor úgy tűnik, mintha sikertelen lennél, pedig csak a társkeresés formája nem megfelelő.
Akkor az alapon változtass. Szerezz barátokat :) Jó humorral ez nem lesz nehéz. Barátkozni sem nehéz :)
Igazán nincs mit egyébként, ez az oldal ezért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!