Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tanácsot? Formálnátok véleményt?
Ne haragudjatok hogy terhellek benneteket,de nem tudom ezt mástól,és máshol megkérdezni,mint itt. Nekem nincsenek barátaim,és a családomat sem érdeklik az ilyenek.
Megpróbálom röviden,jó?
Szóval: Társkereső oldalon megismerkedtem egy helyes hölgy-el. Kialakult közöttünk egy masszív chat-elés. Remekül el tudtunk dumcsizni,és már úgy sikamlósabb témák is elő kerültek. Egyszer-kétszer már becézés is volt.
Pár hét után feldobtam a randit,amit elfogadott. Találkoztunk,beültünk egy kávézóba,és kb. másfél órát eltöltöttünk. Ez alatt az idő alatt nagyon jól éreztük magunkat. Sokat nevetett amikor beszéltem, és humorizálni próbáltam. A randi végén azt mondta jól érezte magát, és én nem is nagyon erőltettem hogy csókoljon meg,csak két puszi az arcra. Utána irány haza. Ja, és még hozzá tettem, hogy gondolkodjon kettőnk dolgán,mert én a valódi arcomat mutattam, és ezt kapja ha engem választ.
Most nagyon izgulok, hogy mivé fog ez kifejlődni,mert már olyan sokszor csalódtam,olyan sok esetben volt, hogy szinte biztos voltam hogy lesz valami, és úgy pofára estem,mint a huzat.
Megmondom őszintén,nem tudok már bízni senkiben,mert aki nálam többször szívott párkapcsolati téren,az biztos a Münchausen báró ükunokája. Piszokul be vagyok zrikálva.
Mindenki véleményét szívesen várom, és kérem, hogy hölgyek is írjanak. Jól csináltam? Ugye helyes volt, hogy nem próbáltam megcsókolni az első randin? Mi a véleményetek,hogy látjátok az esélyeim? Mit tegyek ezek után? Kérlek! Segítsetek nekem egy kicsit!!!
Hát az ami minden esetben szokott velem történni. Megírta hogy nem lesz az egészből semmi. Mint ahogy a nyitó kérdésemben is írtam. Jó,én elismerem hogy túl vidám vagyok,illetve magam alapul véve,én nem annak tartom magam,csak egy pasinak aki sokat viccelődik. De most legyek komoly gyógyegér? Velem nem lehet unatkozni, és szóval tartok mindenkit,mindig tudok témákat feldobni. Talán arról kellett volna beszélgetni,hogy: Szép idő van.
-Igen,bár tegnap egy kicsit hidegebb volt?
Nem is értem. Egy felsőbb hatalom azt akarja,hogy ne legyen senkim? Menjek el szerzetesnek,vagy mi? Arra meg nem érzek elhívatottságot. Mindent úgy csinálok ahogy kell. Ezt még a nagy könyv sem tudná jobban megfogalmazni.
Udvarolok,szépeket mondok,megnevettetek,lovag vagyok,udvarias. Mi a fene hiányzik még?
Pont az, amit kifelejtesz, a lazaság. Ne akarj mindent mindig pontosan és jól csinálni.
A netes társkeresők egyébként is baromságok.
Én nő vagyok :)
Mindössze azért, mert az önbizalmad eléggé lent van. Remegsz már, hogy nőd legyen. Ez így nem működik. Menj, éld az életed és majd lesz valaki, akit így fogsz meg, ahogy vagy.
Kb. szabályszerűen próbálsz csajozni, akármit is mondasz, simán süt a dologról.
Ha meg akarsz valakit csókolni tedd meg, és eszedbe ne jusson megkérdezni, hogy "Kellek, mert ha igen, akkor ezt kapod". Nem szabad így beajánlani magad, és ha máskor úgy esik jól, csókold meg nyugodtan.
Hát ne is legyél.
Gondolom nem egy jó humorú nőt fogtál ki. Nálam például szóba sem jöhet olyan, aki nem érti a viccet, vagy nincs humora.
Az önbizalmad meg bocsi, de szerintem akkor is lent van. Kevesebbnek érzed magad, mint anno, pedig emberileg detto ugyanaz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!