Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinilányok! Adnátok valami jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinilányok! Adnátok valami jó tanácsot?

Figyelt kérdés
Adott egy srác, aki idén érkezett az osztályunkba, kb. két hónapja. Elég helyes, és ahhoz mérten sajna beképzelt is. Azt hiszi minden lányt megkaphat, mert a helyről, ahonnan jött, ott volt néhány ribirajongója (ha értitek, mire gondolok :D). Bevallom, engem is. Csak az a gond, hogy nem szeretem felajánlani magam, ezért alig váltok vele pár szót. Szeretnék tanácsot kérni tőletek, mit tegyek, hogy megforduljon utánam, anélkül, hogy utcalányként néznék ki vagy viselkednék :D Tudja hogy létezem, de nem igazán vesz észre, mivel nem mászom a nyakába, mint anno az osztálytársai. Mit tegyek? Valami praktika,vagy trükk, amitől vonzónak tartana? Értitek... :D 14/L

2012. jan. 20. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy látom nem tévedett azzal nagyot, hogy "minden" lányt megkaphat. Helyedben pont nem kérnék tanácsot tinilányoktól... :-)
2012. jan. 20. 21:31
 2/5 Solarian ***** válasza:
Én nem értem. Mire gondolsz?
2012. jan. 20. 22:06
 3/5 A kérdező kommentje:
hogy tudnám úgy felhívni magamra a figyelmét? Valami tipp? :) amúgy ja, első kommentelő :D sajnos ez így van :D
2012. jan. 21. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem legyél vele közömbös.... Esetleg néha flegma... Változó az ilyen típusú srácoknál
2012. jan. 22. 17:12
 5/5 Andyka. válasza:
Minden ferfinak az kell akit nem kaphat meg! HA tudja hogy vagy az mar fel siker... de vajon tenyleg o kell neked? es milyen aron? szerintem hagyd, az ijen nem erdemli meg hogy fuss utana, se most se kesobb ha mar felnott leszel.
2012. jan. 22. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!