Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-srácok tudnátok tanácsot adni nekem csajok leszólításában?
Konkrétan magamról lenne szó :P
22 éves vagyok, nem beképzeltségből mondom, csak a visszajelzésekből, de jóképű pasinak mondanak sokan. Autóbuszvezetőként dolgozom, sokszor látom a felcsillanó szemeket :) de nem csak a munkahelyemen, akár hipermarketben, amit dicsérni szoktak az főleg a mosolyom, bár nem túl gyakran teszem ...
Ezek ellenére, nem vagyok 1 nagy dumás típus, szóval volt h már leszólítottam utasokat, vagy simán utcán, volt 1 kapcsolatom is, de inkább csak barátságok, bár elérhetőséget mindegyik adott akitől kértem pl.: nevet...
Viszont válógatós vagyok, szóval csak olyannal megyek bele kapcsolatba, akivel úgy érzem, hogy van is értelme, megjegyezném h nem vagyok átlagos faszi, komoly-értelmes csajra vadászom.
Inkább akkor szoktam csak lányt leszólítani, amikor nincs sok utasom, bár most lenne 1 konkrét "áldozat" :D , de fullon van a busz, szokott is jegyet venni, szerintetek? mivel lehetne leszólítani, aminek folytatása is lehetne, vagy akár utcán, amikor 1-2 csaj megbámul?
"kis lökésre" lenne szükségem
Még 1 konkrét eset, elmúlt 2 alkalomnál amikor dokinál voltam, mind a 2x volt 1 csinos csaj, aki elment előttem a rendelőben és közbe egymással szemeztünk feltűnően, csak ő másik helységbe ment, és olyan hülyén éreztem volna magam, ha oda megyek, nem tudtam volna h mit is mondhattam volna ...
Ötletek?
Válaszokat előre is köszönöm :)
Kérd el a bérletüket és firkantsd rá a számodat a hátuljára. Egyik buszsofőr ismerösöm megcsinálta ezt.
A felesége most várja a második gyereküket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!