Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az szánalmas ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szánalmas ha egy lány random bejelöl srácokat ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Én nem szoktam ilyet csinálni, de barátnőim igen...Szóval pasik lenézitek ezért a lányt vagy komolyan veszitek? 16L
2012. márc. 11. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
jelölj
2012. márc. 11. 23:03
 12/16 anonim ***** válasza:

én Debrecen környéki vagyok, de ha van kedved írj!

22/f

2012. márc. 12. 03:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jól kell kinéznie, hogy foglalkozzak vele. Ilyet szerintem olyan csinál, aki már ~reményvesztett.
2012. márc. 15. 12:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, szerintem nem olyan rossz dolog ez. Most már én is ott tartok, hogy nem nagyon találok sehol egy normális csajt, pedig keresek ám. Néha néha bejelölök facebook-on valakit, de csak csalódás ér.. Ha engem bejelölne egy csaj és összeismerkednénk biztos nem haragudnék meg. 15/F
2012. márc. 15. 13:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szánalmas, sőt! Az a szánalmas, amikor egy csaj nagyon vágyik egy srácra de az egója miatt nem kezdeményez. Aztán egy másik csaj lenyúlja. Megértem, aki nem akar random srácokat bejelölni, hiszen tök idegen, nem tudsz róla semmit, hogy jófej-e, veszélyes-e stb. De próba szerencse!

Én azt mondom, hogy kalandot keress, ne végkifejletet. Ne kapcsolat céljából írj rá, hanem mert beszélgetni bárkivel lehet. Mert jó beszélgetni, megismerni embereket.

Ja és szerintem ne csak bejelöld, hanem írj is rá. Nehogy azt higgye, hogy menőzésből gyűjtöd az ismerősöket. Vagy egy rég nem látott távoli rokona vagy :D Ha viszont írsz neki, akkor egy igazi férfi kapni fog az alkalmon, azonnal kézbe veszi az irányítást, beszélgetni fog veled, pont úgy mintha ő kezdeményezett volna.

Elég ha ennyit írsz: szia. vagy szia beszélgetünk? Nem kell nyomulni azért :D

16/F

2012. márc. 26. 02:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Én kb így ismertem meg a barátom:)...mondjuk nem csak úgy random bejelöltem, hanem előtte ask.fm-en beszéltünk pár szót...:) szerintem az ask.fm is nagyon jó hely az ismerkedésre :)
2013. júl. 23. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!