Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szánalmas ha egy lány random bejelöl srácokat ismerkedés céljából?
én Debrecen környéki vagyok, de ha van kedved írj!
22/f
Szerintem nem szánalmas, sőt! Az a szánalmas, amikor egy csaj nagyon vágyik egy srácra de az egója miatt nem kezdeményez. Aztán egy másik csaj lenyúlja. Megértem, aki nem akar random srácokat bejelölni, hiszen tök idegen, nem tudsz róla semmit, hogy jófej-e, veszélyes-e stb. De próba szerencse!
Én azt mondom, hogy kalandot keress, ne végkifejletet. Ne kapcsolat céljából írj rá, hanem mert beszélgetni bárkivel lehet. Mert jó beszélgetni, megismerni embereket.
Ja és szerintem ne csak bejelöld, hanem írj is rá. Nehogy azt higgye, hogy menőzésből gyűjtöd az ismerősöket. Vagy egy rég nem látott távoli rokona vagy :D Ha viszont írsz neki, akkor egy igazi férfi kapni fog az alkalmon, azonnal kézbe veszi az irányítást, beszélgetni fog veled, pont úgy mintha ő kezdeményezett volna.
Elég ha ennyit írsz: szia. vagy szia beszélgetünk? Nem kell nyomulni azért :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!