Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a buszos ismerkedésről? Nagyon ciki?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 10:18
1/7 anonim válasza:
Szüleim 1 busszal jártak haza , első szó a mondatomban jelzés értékű.
2/7 anonim válasza:
Hát én egyszer leültem egy 40-50 éves férfi mellé, aki akaratom ellenére elkezdett hozzám beszélni, miközben zenét hallgattam fülessel :D biztos bunkónak nézett hogy nem válaszoltam neki o.O...és igen sztem gáz!
4/7 whatshername válasza:
Miért lenne ciki?Ismerkedni akárhol lehet.
5/7 anonim válasza:
nem, nem ciki!!! sajnos manapság nem nagyon divat, ahogy látom, pedig szerintem tök jó alkalom az ismerkedésre. mindenkit csak biztatni tudok rá! :D
18/L
6/7 anonim válasza:
Retardált tini kérdés vagy nem, sokan kiakadnak, nem tinik, hogy hozzá ne jöjjenek utcán, buszon stb. idegenek...
Nehéz ismerkedni, a csajok meg rettentően rejtik a tetszésüket...
7/7 anonim válasza:
A múltkor egy csinos kislány mellé vágódtam be, elővett valami képernyős izét. Nem tudtam mi az, felvilágosított, hogy ájpad! Előző nap olvastam, a kínai versionról, ugyanilyen, de piros csík övezi, és a neve: Red Pad. Ezen ő is tök jót nevetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!