Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szánalmas ha egy lány random bejelöl srácokat ismerkedés céljából?
Szerintem nem. Lehetséges, ha a srác ismerne, akkor ő is rád írna. Amúgy meg mit veszíthetsz?;)
17/L
Érdekes jelenség ez!
Amúgy gondolom vidékről van szó, Pesten azért lehet ismerkedni. Vagy már itt sem?? :)
szerintem szánalmas ha csak úgy random bejelöli az embereket
mondjuk ha látásból még ismeri is a srácot akkor annyira nem, de feláll a szőr a hátamon amikor valakinek van 6000 ismerőse fészbúkon és ismer kb 20 embert, mert egész nap csak a fészbúk előtt ül és jelölget és azt hiszi, hogy ettől menőbb lesz
Szerinetem meg nincs igazad. Rengeteg vidéki lányt ismerek akik gyönyörű szépek mégis nehezen találnak párt maguknak. Nincs igazándiból lehetőség az ismerkedésre. Kb 1-2 disco, ami lássuk be nem biztos h a legideálisabb terep tartós kapcsolat kialakítására.
Átérzem a problémátokat, valóban nem egyszerű, sőt nincs is nagyon ötletem...
Amúgy vannak online társkereső oldalak ahol szintén érdemes próbálkozni főleg nőneműként. Ott nehéz egy csinos nőnek nem-ismerkedni.
S persze marad az arckönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!