Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az szánalmas ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szánalmas ha egy lány random bejelöl srácokat ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Én nem szoktam ilyet csinálni, de barátnőim igen...Szóval pasik lenézitek ezért a lányt vagy komolyan veszitek? 16L
2012. márc. 11. 11:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Lehetséges, ha a srác ismerne, akkor ő is rád írna. Amúgy meg mit veszíthetsz?;)

17/L

2012. márc. 11. 11:59
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem szánalmas. Max megdugják a barátnődet aztán otthagyják . :) Próbáld meg leszoktatni erről a hülyeségéről.
2012. márc. 11. 11:59
 3/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a srácok nem nagyon jönnek oda ismerkedés céljából. Barátnőimnek már több komoly kapcsolta is kialakult így. Engem is próbálnak rávenni, de ódzkodom ettől...
2012. márc. 11. 12:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az egész facbook-mánia szánalmas.
2012. márc. 11. 12:07
 5/16 Diavolino44 ***** válasza:

Érdekes jelenség ez!

Amúgy gondolom vidékről van szó, Pesten azért lehet ismerkedni. Vagy már itt sem?? :)

2012. márc. 11. 12:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem Budapest:/ hát nem tudom nekünk elég nehéz ismerkedni. És nem azért mert rondák lennénk szerintem...
2012. márc. 11. 12:53
 7/16 anonim ***** válasza:

szerintem szánalmas ha csak úgy random bejelöli az embereket

mondjuk ha látásból még ismeri is a srácot akkor annyira nem, de feláll a szőr a hátamon amikor valakinek van 6000 ismerőse fészbúkon és ismer kb 20 embert, mert egész nap csak a fészbúk előtt ül és jelölget és azt hiszi, hogy ettől menőbb lesz

2012. márc. 11. 13:14
 8/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem :) Nincs veszíteni valód, ha visszajelöl félig nyert ügyed van. Én is csináltam hasonlót pedig Budapesten lakom és nem is vagyok az kimondottan csúnya vagy ostoba lány :) Csináld úgy ahogy neked még belefér, kit érdekel mit mond más :)
2012. márc. 11. 14:03
 9/16 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem lennétek csúnyák, akkor nem lenne szükségetek failbookra az ismerkedéshez...
2012. márc. 11. 14:06
 10/16 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Szerinetem meg nincs igazad. Rengeteg vidéki lányt ismerek akik gyönyörű szépek mégis nehezen találnak párt maguknak. Nincs igazándiból lehetőség az ismerkedésre. Kb 1-2 disco, ami lássuk be nem biztos h a legideálisabb terep tartós kapcsolat kialakítására.

Átérzem a problémátokat, valóban nem egyszerű, sőt nincs is nagyon ötletem...

Amúgy vannak online társkereső oldalak ahol szintén érdemes próbálkozni főleg nőneműként. Ott nehéz egy csinos nőnek nem-ismerkedni.

S persze marad az arckönyv.

2012. márc. 11. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!