Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Mit szólnátok vagy mi lenne a reakciótok ha egy nő leszólítana titeket ismerkedni szeretne közeledne felétek?

Figyelt kérdés
Hetero lányokra gondolok vagy biszex.De inkább hetero!
2012. márc. 11. 01:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
De mit akarsz egy hetero nőtől, nő léttedre? Meg akarod rontani?
2012. márc. 11. 01:24
 2/19 A kérdező kommentje:

Rontani? :D Dehogy....

A hetero nők engem sokkal jobban vonzanak utálom a leszbikusokat.Én mindig ilyen nőkkel ismerkedem.

2012. márc. 11. 01:33
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
de ők a férfiakat szeretik
2012. márc. 11. 02:08
 4/19 A kérdező kommentje:
Utolsó!Csaj vagy?
2012. márc. 11. 02:15
 5/19 anonim ***** válasza:
20%
hát a mai lányokat ismerve azt tudom mondani:még a heterók is ha olyan hangulatban vannak simán bevállalnak inkább egy másik csajt mint egy nem túl sármos srácot.a heteróságuk abban nyilvánul meg hogy nem vállalnak fel szüleik barátaik ismerőseik előtt csak magába a kalandba mennek bele
2012. márc. 11. 03:05
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

Anyám, az utolsóra ne figyelj, már megint valami szétkeseredett észlény.

Én soha nem mennék bele leszbi kapcsolatba, ha ez egyáltalán valakit érdekel.

22/L

2012. márc. 11. 07:56
 7/19 anonim ***** válasza:
78%

Mivel hetero vagyok,ezért nem ismerkedem nőkkel ez alap...

Tök mindegy,hogy csalódott vagyok vagy,hogy nincsenek jó pasik stb.Aki nővel ismerkedik az nem hetero..szoval nincs miről beszélnünk..:)

2012. márc. 11. 08:36
 8/19 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy...
2012. márc. 11. 09:50
 9/19 anonim ***** válasza:
32%

Hát, ha mennék az úton és leszólítana valami nőstény, akkor első reakcióm az lenne, hogy értelem szerűen megfordulok és megnézem. És ha jó nő, akkor rávigyorognék. A jó nő alatt meg az ilyen vagányabb, kicsit odabaaszósabb csajt kell érteni, mert az ilyen topánkás kis csinivilicukcsi szőke píícsa, csepp táskával, meg jajdecukcsiaműkörmcsidholvetted típusú észlény izékkel nekem nagyon nem jön be. Sőt, azokat ütném.

20/L - bi

2012. márc. 11. 12:41
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
mivel még nem volt barátnőm, örülnék neki 21L
2012. márc. 11. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!