Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Mit szólnátok vagy mi lenne a reakciótok ha egy nő leszólítana titeket ismerkedni szeretne közeledne felétek?

Figyelt kérdés
Hetero lányokra gondolok vagy biszex.De inkább hetero!
2012. márc. 11. 01:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Én eléggé férfipárti vagyok, tökmindegy nekem milyen bombanő áll elém, akkor se gerjedek rájuk... :D Ez a minden nő biszex duma hülyeség, én undorodom nőkkel szexuálisan érintkezni. Nincs bajom a leszbikkel, csak értitek....

Amúgy ha odajön hozzám egy csaj, valszeg fel se merülne bennem, hogy épp kikezd velem. Aztán ha leesett a tantusz, mondanám, hogy sorry de én a pasikat szeretem. Ennyi. :)

20L

2012. márc. 12. 23:57
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

Egy jobb egyenest kapna a leszbi

19L

2012. márc. 13. 01:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki. :) Ettől függetlenül csak akkor engedném közeledni, ha nekem is szimpatikus.

22/L (bi)

2012. márc. 20. 19:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha az utcán szólítana le, tökmindegy, hogy este vagy nappal, vágnék rá egy pofát.

Ha buliba nyomulna egy csaj (és nem a barátnőimmel lennék, hanem egyedül!), és mondjuk egy kicsit illuminált állapotban lennék, előfordulhat, hogyha jó csaj az illető, akkor lenne valami.

Smaci, ujjazás belefér (de ujjazás is csak úgy, ha ő engem).

2012. márc. 20. 19:47
 15/19 anonim ***** válasza:

6-os

Elég rosszul áll a szénád, sajnos a bi/melegek aránya nagyobb.... Beteg a világ :(

2012. júl. 22. 13:34
 16/19 /Anita_'94/ ***** válasza:
Lekoptatnám, amint egyértelművé válna a szándéka.
2012. júl. 31. 14:34
 17/19 anonim ***** válasza:
A hetero melyik részét nem érted?
2012. aug. 26. 01:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha ronda akkor elfutok, ha jól néz ki, akkor rávigyorgok. Ha nagyon be akarja lopni magát a szívembe, akkor elhív sörözni. Persze ő fizet.
2012. aug. 26. 02:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha egy lány jönne oda? Igazából engem nem vonz, hogy egy másik lánnyal csókolózzak, pláne egy szexuális kapcsolatot bevállalni. Komolyabbról szó sem lehet, szerintem apám haza sem engedne többet, ha ezt megtudná, vagy a vadászpuskájával kergetne végig az utcán. :D

Biztos örülnék titokban, hogy tetszem valakinek, de elküldeném.

18/L

2012. aug. 26. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!