Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mi alapján ítélitek meg a lányokat? Szerintetek egy 171 cmes lánynak hány kilónak kéne lennie?
Figyelt kérdés
Egy 15 éves 171 cmes lány vagyok, és már nagyon rég szeretnék egy kapcsolatot, általában jól kijövök a fiúkkal, de van amikor megijedek tőlük...az ilyen lányt bírjátok?2012. márc. 11. 10:35
21/24 anonim válasza:
Igen, körülbelül 50-55 kg-nak kell lennie egy 171 cm magas lánynak.
Én viszont 181 cm és 55 kg vagyok 18 éves fiú létemre. Na ettől már nehezen lehetne rosszabb. Nekem 90 kg-nak kéne lennem. De hát sajnos...
22/24 A kérdező kommentje:
az egyik barátnőm 165 cm és 59kg..ez normális?
2012. márc. 12. 19:08
23/24 mus musculus válasza:
Istenem már, senki sem fog elküldeni azért, mert mondjuk 10 dekával könnyebb vagy épp nehezebb vagy az ideálnál. De ha már itt tartunk, 171 centihez BMI alapján 53 és 73 kiló között kéne lenni testalkattól függően, míg 165-öt vizsgálva ez a két érték 49 és 68 kg, tehát elég tágas a határ, mint az látható. Ez alapján te is normális vagy és a barátnőd is, sőt még én sem vagyok vészes a 161 centimmel és 63 kilómmal, akármilyen elképesztően hangzik. Nincs miért aggódnod és kész, egy fiú első dolga nem a lányok mérlegre állítása.
24/24 anonim válasza:
ha erős csontozatú vagy akkor 70 is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!