Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mi alapján ítélitek meg a lányokat? Szerintetek egy 171 cmes lánynak hány kilónak kéne lennie?
Tehát szerintetek kb 55 kg normális? :)
#8as:ki kövezne meg? a lányok biztos nem ;)
Egyszer dumáltam egy csajjal aki kb 164 centi, és tökre besértődött amikor azt mondtam, hogy kb 50 kiló lehet. Szóval erre alapozva 171 cmnél a 47-49 kiló lehet a jó alak.
Persze van a kielégítő kategória is ami elmegy egészen 80 kilóig, 80kg tól 240ig telt valaki.
Persze mindent el lehet intézni egy "akinek így nem tetszem kapja be" szólással, csak mondom mi az ami mindenkinek bejön.
Főleg, hogy 15 éves és LÁNY. Én 16 vagyok és fiú, és nekem 65 kiló a versenysúlyom. Tudod mi az?
szerintem a magasságodhoz képes nem sok az 55 kg :)
én 85kg vagyok 176cm el fiúban
"Én 54 kiló körül voltam ilyen idős koromban és így visszanézve iszonyatosan vékony voltam, már már betegesnek tűntem, semmi hús nem volt rajtam"
Biztos azért, mert nem sportoltál semmit. A zsír nem hús! A hús izom...
Szerintem annyi kiló pont jó... különben se kell ezt annyira szigorúan venni, nincsen rá táblázat, hogy ettől eddig jó :P Összhatás a lényeg. Ha jól kijössz fiúkkal előbb utóbb tuti a siker! :) Amúgy merre laksz, hogy ennyire nem találsz senkit?
17/f
utolsó válaszolónak: Budapesten...
a többieknek köszönöm a véleményeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!