Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha egy randin azt vennéd észre, hogy a pasin egy 5 milliós óra van?
nem ismerném fel, hogy 5millás óra van rajta. Nekem ehhez sosem volt szemem és nem is mozgok olyan körökben, hogy tudjam a felső kategóriás cuccok mennyibe kerülnek, ill. mik a felső kategóriás cuccok.
22/L
Én sem venném észre.Látnám,hogy mutatós darab az órája,és hogy jóminőségű(remélhetőleg)a ruházata de ennyi.Lesz*rom az óráját,hálisten van pont elég pénzem nekem is :-)
És nagyon remélném,hogy nem említené meg az órájának az árát-mert ez sem randin,sem bármilyen szituban nem megengedett.Ha mégis,akkor megköszönném az italt,amit fizetett és lelépnék,mert nem érdekelnek az olyan pasik,akik arról pofáznak egy randin,hogy milyük mennyibe került.
a, nem ismerném fel, mert nem tudom, mi számít drágának
b, nincsenek csilliárdos ismerőseim
c, de ha mégis valahogy kiderülne, h az valami hiperdrága óra, megvonnám a vállam
Nekem az a tapasztalatom, hogy a színes müanyag gumi órákon kívül és a divatmárkás órákon kívül mást nem vesznek észre.
Anno Angliában egy taxiban találtam egy Breitling órát, amit azóta is hordok és a többség nem sejti, hogy másfél millió forint egy ilyen óra.
Én biztos nem mondanék semmit, mert nagy valószínűséggel észre se venném az ilyesmit.
Szalagavatón én táncoltam az osztály gazdag fiújával. A szalagavató utáni bulin mondta, hogy Armani öltöny volt rajta. Szerinted nekem feltűnt? :D
Fejbelöném magam azonnal, mert akkor meleg lennék :D
Ha mondjuk egy netes ismi csajjal randiznék, és rajta lenne ilyesmi (óra, ékszer, bármi) akkor nekem se tünne fel ebben 100%-ig biztos vagyok , ugyanugy ahogy már többen is mondták.
DE, tételezzük fel hogy lány vagyok, észreveszem az óráját, csak hogy válaszoljak arra amit kérdeztél.
1. gondolat : gagyi a cucc, fel akar vele vágni. (luzer, felejtös)
2. gondolat : az éjszakában mozog azért van tele pénzzel, és azért nem látszik rajta egyébként hogy gazdag. (gengszter, felejtös)
3. gondolat : Szeretem, ugyanugy ahogy eddig, és nem érdekel az anyagi háttere.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!