Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál ha igy szolitanának le? :-) Föleg lányok válaszát várom.
Mondjuk csak spontán ami jön:
-Szia,szerinted nagyon hülye probálkozás lenne ugy le szolitani egy gyönyörü lányt,hogy tetszik a cipőőd?:D
...
-Szia,akarsz táncolni?az jó mert én sem,csak elszerettem volna kérni a számod és jobb nem jutott eszembe..:D
Meglepődnék az biztos :P
Attól függ hogy helyes e a srác
22/L
az előző gondolom fiú, mert én erre nem buknék, tök béna, bár lehet hogy egy 12-13 éves kis csaj bukna az ilyesmire.
Inkább, hívd meg valamire, vagy kérdezz tőle valamit, amiben okos lehet, és feltételezheti, hogy te tényleg nem tudod.
Mondjuk: De szép a fülbevalód...valami ilyesmit keresek az anyukámnak/nővéremnek, hol vetted?...merre van az a bolt, ha nem találnám, megadnád a számod, hogy útba tudj igazítani, ha eltévedtem? stb. stb.
én örülnék neki
még ha nem is tetszene a srác akkor se küldeném el a pics@ba
kár, hogy nem akar a kiszemeltem így leszólítani :)
Nah jöttek pozitivválaszok is:D
"merre van az a bolt, ha nem találnám, megadnád a számod, hogy útba tudj igazítani, ha eltévedtem?"ez igy nem g3ciség?=/ végülis tökre nem azért adta akkor meg,hogy majd hivjam randira...vagy öö ...tévedjek el?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!