Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál ha igy szolitanának le? :-) Föleg lányok válaszát várom.
Figyelt kérdés
Mondjuk csak spontán ami jön:
-Szia,szerinted nagyon hülye probálkozás lenne ugy le szolitani egy gyönyörü lányt,hogy tetszik a cipőőd?:D
...
-Szia,akarsz táncolni?az jó mert én sem,csak elszerettem volna kérni a számod és jobb nem jutott eszembe..:D
2011. márc. 17. 15:06
21/42 A kérdező kommentje:
Nem:D
De ha gondolod irj privit:)
2011. márc. 17. 16:45
22/42 A kérdező kommentje:
Amugy bocs hülye vagyok ha lány vagy alap h én irok^^
2011. márc. 17. 16:45
23/42 A kérdező kommentje:
de ha nem ismerkedni akarsz akkor most jol be égtem xdd
2011. márc. 17. 16:48
24/42 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek. hippolita válasza a legjobb, szerintem azt csináld :)
26/42 anonim válasza:
harmadikat már én is hallottam valahol.
27/42 anonim válasza:
A többi "csajozós dumához" képest nem rossz.
16/L
28/42 anonim válasza:
Szerintem aranyos mindkettö!
biztos bejönne a lánynakis:D
30/42 anonim válasza:
Jajjjj, nagyon édes! Tényleg sztem irtó aranyos pasi lehetsz! Főleg azért jó,mert megmosolyogtatja a lányt...imádom a humoros pasikat!;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!