Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál ha igy szolitanának le? :-) Föleg lányok válaszát várom.
Figyelt kérdés
Mondjuk csak spontán ami jön:
-Szia,szerinted nagyon hülye probálkozás lenne ugy le szolitani egy gyönyörü lányt,hogy tetszik a cipőőd?:D
...
-Szia,akarsz táncolni?az jó mert én sem,csak elszerettem volna kérni a számod és jobb nem jutott eszembe..:D
2011. márc. 17. 15:06
11/42 A kérdező kommentje:
15 leszek
amugy köszi ment az up mindenhova :D
2011. márc. 17. 15:46
12/42 anonim válasza:
előző vagyok, én 14 leszek^^ mondom, nekem nagyon bejönne. sok sikert (már ha van kiszemelt lány) :)
13/42 anonim válasza:
hát ami azt illeti sztem eléggé gáz
14/42 A kérdező kommentje:
persze,hogy van: minden 120 kiló és 16év alatti <3
(...és mimimum 13 körül legyen):D
2011. márc. 17. 15:58
15/42 A kérdező kommentje:
Utolso akkor tudnál adni valami tippet?légszi
2011. márc. 17. 15:58
16/42 anonim válasza:
Sztem meg tök arii. Próbáld ki!!
17/42 Sweetie válasza:
én 16 leszek :) de nekem bejönnek a jódumás srácok. ;)
18/42 anonim válasza:
ma 15:11 ! itt a helyes megfejtés. ha jóképű vagy akkor viccesen hat, ha viszont nem akkor hülyének fog nézni.
amúgy bírnám ha egy szép lány így leszólítana, tutira megszakadnék a röhögéstől :D
19/42 A kérdező kommentje:
:D
2011. márc. 17. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!