Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szolnál ha igy szolitanána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnál ha igy szolitanának le? :-) Föleg lányok válaszát várom.

Figyelt kérdés

Mondjuk csak spontán ami jön:

-Szia,szerinted nagyon hülye probálkozás lenne ugy le szolitani egy gyönyörü lányt,hogy tetszik a cipőőd?:D

...

-Szia,akarsz táncolni?az jó mert én sem,csak elszerettem volna kérni a számod és jobb nem jutott eszembe..:D

2011. márc. 17. 15:06
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
Nekem is bejönne, még akk is ha nem helyes a srác
2011. márc. 24. 20:30
 32/42 anonim válasza:
Nekem a második bejönne egy kicsit de szerintem vannak azért jobbak is:)) szerintem nem kell egyből rányomulni a csajra próbáld először csak barátilag megközelíteni :DD sok sikert
2011. márc. 24. 21:43
 33/42 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Egyet nem értek ám... Mit kell ezt túlbonyolítani, meg görcsölni? Az miért nem jó szöveg, hogy "Szia, nagyon csinos lánynak tartalak/nagyon megtetszettél, ha esetleg van kedved és időd, szívesen meghívlak egy kávézóba és beszélgethetnénk."???

Amikor engem ezzel a szöveggel szólítottak le, mindig udvarias voltam a sráccal, akkor is ha nem volt az esetem, vagy épp volt valakim. Nagyon kedvesen válaszoltam, míg ha egy rossz pillanatomban szólított le valaki egy poénosnak gondolt, de végül esetlenre vagy ízléstelenre sikerült szöveggel, akkor a hangulatomtól függően vagy hátat fordítottam, vagy egy kemény hangú nemet odavetettem. Amelyik leszólítás bunkóra sikeredett, annak hasonló stílusban válaszoltam.

Miért kell ezek a " hol vetted a fülbevalódat" meg hasonló szövegek? Na és mit csináltok, ha azt válaszolja: "Az egyik pasimtól kaptam ajándékba."??

Annyira túlgörcsölitek az egészet. Normális lány egy ilyen kérdésre amit írtam normális hangon válaszol: igen/nem, mert van barátom. Aki bunkó hangon válaszol, azt amúgy is jobb ha elkerülitek, mert az egy tőről metszett paraszt.

Ha a leányzó épp kóricál valahol, akkor meg lehet kérdezni, hogy "zavar-e ha elkísérlek egy darabon és beszélgetünk?" (tőlem egy srác egyszer ezt kérdezte, a két gyerekünk most a másik szobában alszik)

Ha nem a válasz, akkor sem kell erőltetni, letámadni, mert a csaj ilyenkor azt képzeli, hogy a következő kapualjba berángatod és megerőszakolod. Ha nemet mond, akkor meg lehet kérdezni, hogy esetleg máskor lenne-e kedve beülni valahová, megadhatnád-e a számodat/email címedet.

Ennyi. Nekem nem jönnek be az izzadtságszagú, keservesen megszült és erőltetett poénok, eredeti jó szöveg meg nagyon ritka.

2011. márc. 25. 01:17
 34/42 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Még egy: a túl poénosra sikeredett, megtervezett szöveg nekem azt a látszatot kelti, hogy az illető pasi igencsak készült arra, hogy becsajozzon és most ezzel a dumával szólongat le fűt-fát, hogy végre dugjon egyet. Mindegy kit, csak legyen már valaki végre aki beveszi a dumáját.

Míg egy "megtetszettél, szívesen találkoznék veled" spontán szöveg olyan, hogy a srác tényleg csak sétált, meglátott és én meg elvarázsoltam.

2011. márc. 25. 01:21
 35/42 A kérdező kommentje:
jo hosszura sikerült,de köszií. [:
2011. márc. 25. 20:27
 36/42 Anonim smiley válasza:
Szerintem is jó, de lehetne úgy is hogy "Szia cica, van gazdád?" Ha kell veszi a lapot s ha nem nincs minek próbálkozni :)
2011. márc. 26. 08:20
 37/42 anonim ***** válasza:
Hát, inkább menj oda dumálni és ha érdekled, kérd el a számát. A cicás szöveg nekem nagyon nem jön be.
2011. márc. 26. 08:27
 38/42 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Na én a sziacicagazdizósat szoktam elhajtani a halál izéjére. Ez szerintem bunkó és nem vicces.

Egyébként ezekkel a szövegekkel épp ez a baj: az egyiknek bejön, a másikat irritálja. Képzeld el, ott egy helyes csaj, és pont megsértődik a szövegen, miközben egy meghívást kávéra örömmel elfogadna tőled.

2011. márc. 26. 13:01
 39/42 A kérdező kommentje:
hát ez a "cicás" szöveg még nem halottam,hogy be jött volna valakinek.Szerintetek van egyáltalán a föld nevu bolygon akinek tetszik?:D
2011. márc. 28. 19:35
 40/42 anonim ***** válasza:
szerintem nincs :'d amúgy még hetekkel ezelőtt írtam privit de nem válaszoltál.. ^^
2011. márc. 30. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!