Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnál hozzá, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha egy randin azt vennéd észre, hogy a pasin egy 5 milliós óra van?

Figyelt kérdés
De előtte nem vágott fel semmivel.
2012. márc. 9. 21:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én nem szólnék semmit és ilyen úgy sincs.
2012. márc. 9. 21:40
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kedves lennék vele, és kíváncsi lennék, milyen kocsival jött a randira :D
2012. márc. 9. 21:41
 3/24 anonim ***** válasza:
hát, valószínűleg néznék egy nagyot, aztán megkérdezném, hogy "ugye gazdag vagy?" mondjuk nem igazán értek az órákhoz. de mindegy. ha elmentem vele randira, akkor ő érdekel, nem a pénze.
2012. márc. 9. 21:41
 4/24 A kérdező kommentje:
Első: már hogyne lenne...
2012. márc. 9. 21:42
 5/24 anonim ***** válasza:
90%

1. Nem ismerném fel, hogy az egy ötmilliós óra.

2. Ha mégis, ledöbbennék és kicsit (nagyon) furának találnám, hogy valaki egy órára annyi pénzt képes költeni, amiből lakást (vagy legalábbis egy fél lakást) lehetne venni. Nem az a baj, hogy van pénzt (már persze, ha neki van és nem a szülei pénzével villog), hanem az, hogy nem tudja értelmesen elkölteni.

24/l

2012. márc. 9. 21:43
 6/24 anonim ***** válasza:
58%

2. vagyok

jól berúgatnám, úgy, hogy azt se tudja, hol van, és ellopnám az óráját, meg a pénzét :D xD

2012. márc. 9. 21:43
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
azt gondolnám, hogy hamisítvány :)
2012. márc. 9. 21:46
 8/24 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Már nem azért, hogy kötöszködjek, de ha valakinek annyi pénze van, hogy 5 millás az órája, akkor a ruhatárán is látszik és hasonló. Vagy álruhás királyfiról beszélünk?

Akivel én elmegyek randizni, az idő és akkor a személyiségét ismerem meg és nem érdekel, hogy kinek mennyi pénze van.

Ha mégis ez az eset állna fel, mint amit írtál, akkor nem szólnék semmit, ha akar, akkor úgyis mesél rólam. (De annyit azért mondanék,ha esetleg összejönnénk, hogy tesztel-e ezzel.)

2012. márc. 9. 21:47
 9/24 anonim ***** válasza:
javítás: róla
2012. márc. 9. 21:49
 10/24 anonim ***** válasza:
Pont azt gondolnám, mintha valami indokolatlanul "izmos" autóval állítana be. Kicsi, vagy nem áll fel? :)
2012. márc. 9. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!