Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondják, hogy válság van, akkor hogyan lehetséges az, hogy annyi 20 év körüli csak szilikonnal a melleiben szaladgál?
Amikor vannak itt a kérdések, akkor jönnek az ártatlan női válaszok itt, hogy ,,én nem bulizok, én nem iszok, nem szeretem a szépészeti bevatkozást, nem külső alapján döntök egy pasi felől stb".
Ennek ellenére hirtelen 3 vagy 4 válasz is jött, hogy ,,műcica" vagyok. Hm, elég érdekes.
2. vagyok.
Azt kell mondjam, hogy megér annyit. Szoptatás után olyan a mellem, mint egy kirabolt szatyor. Hidd el, hogy ennél a műmell sokkal jobb. A férjem nem látott emiatt fél éve melltartó nélkül, mert annyira feszélyez.
Az nem tűnt fel, hogy sok a szilikonos nő.
De az igen, hogy a nagy válság közepette még a 14 éves kisgyerekek is iphone-nal mászkálnak.
De ez épp olyan, hogy a legszegényebb emberek, akiknek kajára meg ruhára sincs pénze, azoknak vhogy mindig akad napi 600 forintjuk bagóra.
Tudod, fontossági sorrend.
Az emberek nem fogják fel, hogy 5 év múlva esetleg elárverezik a házukat a fejük fölül azét, mert kölcsönt vettek fel egy plazmatévére...
Ismerősöm dolgozott ügyvédi irodában. Mesélte, hogy volt olyan eset, hogy vki egy több százezer forintos hiperszuper hűtőre vett fel hitelt, a végén nem maradt lakása.
Egy "műcica" is lehet értelmes, rendes nő.
20/N
Nyuszi!
Lehet egy műcica is értelmes, de ritka mit a fehér holló.
nem tudhatod, hogy nem a megélhetésükhöz kell-e esetleg. nincs rájuk írva. ki tudja ki finanszírozza nekik.
én sosem csináltatnám meg, egyrészt mert nem akarok belehalni, másrészt nincs rá szükségem, harmadrészt meg ha szülnék egy gyereket esetleg 10év múlva, szeretnék rendesen szoptatni.
mindenesetre az én lányomnak ilyen eszébe jutna, biztos, hogy ellenezném.
22/L
Szegény kérdező nem kap választ. :) Na mind1, szerintem is hülyeség a szilikon. :P
-egy férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!