Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a lányok, ha a testükért szeretik őket a pasik?
Értelem keresése...
.
.
.
[processing]
.
.
.
[processing]
.
.
.
Nincs találat!
Mert a fiúk sem szeretik, ha a lányok a pénzükért szeretik!
Ez egy kicsit hülye kérdés, nem?
Ezt én se értem,de én ezt fogalmaznám.Én igen 90%-ban a jó alakot meg a nőiességet nézem,mert bárki bármit mond akkor is a külső az elsődleges,aztán persze fontos a személyiség is,de nem ez az első.Azzal a nővel le is kell feküdni,meg ki is kell nyalni,és nem a nyelvizsgáját meg a diplomáját nyalom hanem a p_nciját ahhoz,hogy ezt megtegyem tetszenie kell a csaj nekem.
Biztos,hogy a csaj engem 80%-ban a pénzért és a külsőmért szeret nyilván így van,és utána jön,hogy nyitott vagyok és meg tudom jól dugni(kicsit vulgáris),és figyelek rá,hogy elélvezzen,plusz lehet velem dumálni szinte mindenről.
Van egy mondás:,,Lehet a pénzemért van velem,de nem a bankkártyámat sz_pja". :)
Szart sem tudtok gyerekek. Jelentkezzen akinek volt már normális érett kapcsolata... Mi? H senkinek?? Nem csodálom. Ugyanis IGEN a teste tetszik meg, de ha CSAK azért szereted az gáz. Egy normális kapcsolatban nem csak a testiség ( és nem is a pénz) a fontos.
22/N 2 éve kapcsolatban (nem csak testi dolgok miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!