Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg csak a talpraesett, vagány csajokat szeretik?
Beszélgess el velem :) Fordítok a világképeden :)
És az inkább aranyos, mint kiábrándító, amit írtál.
Olyankor a pasinak kellene kapcsolni, és másképp i-
rányítani a beszélgetést :)
Attól függ, hogyan akarja "szeretni" a nőt... ;) Nekem eddig ha csak arra kellett vki, akkor felőlem lehetett vagány, lehetett nyuszi is. DE, ha komolyabbat tervezek: akkor egy NŐ legyen finom, csendes, titokzatos, piruljon el, amikor el kell, és még sorolhatnám... Sajnos, manapság nehéz ilyet találni, de nem lehetetlen, nekem pár hónapja sikerült. :)
27/F
Köszi a válaszokat!
Akkor ezek szerint engem eddig csak olyanok találtak meg,akik csak dönteni akartak.
3:az önbizalmammal nincs gond,legalábbis nem tartom ocsmánynak magam,szeretek tükörbe nézni stb.Csak akkor érzem magam úgy,hogy egy marék légypiszok vagyok,amikor valaki úgy áll hozzám,hogy csak szex kell.Sajnos volt már rá példa.:S
Kérdésedre válaszolva: Nem
félénkség/visszahúzódó: használd a fejed tudatosan és éld meg amit meg kell. Azért mert szemez, vagy beszélgt veled valaki az még nem jelent se járátst, se eljegyzést. Azért mert kocsit venne neked valaki attól még nem kell az ágyába bújni.
Ha szemez veled valaki és te nem veszed fel, akkor az = az elutasítással, szóval nem fog odamenni hozzád ezek után.
Köszi mindenkinek,azért ezt jó tudni,hogy nem vagyok annyira hátrányos helyzetű,mint gondoltam:D
16:36 Már csak az a kérdés,hogy ki akarja értem elvégezni a piszkos munkát:D
16:47Szerintem ha már odajön hozzám valaki,csak akar valamit.Bár magamból indulok ki,én nem vagyok olyan laza,hogy csak úgy leálljak dumálni az utcán akárkivel,nekem ahhoz kell vennem három levegőt is:D
Legközelebb inkább elröhögöm magam,végül is a legrosszabb,ami történhet az az,hogy leégek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!