Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos nektek lányok, hogy a pasas talpraesett, életrevaló legyen?
Nézd, ezt így nem lehet megmondani...
De te nem a talpraesettségről beszélsz most...
A stílusa nagyon fontos az illetőnek pl, hogy hogy áll hozzá a dolgokhoz... Ha el kezd bőgni, hogy én egy kilincset sem tudok megjavítani és csöpög a nyálas, az nem túl vonzó. De ha megpróbálja vagy hív valami szerelőt, akkor már ez egy normális tulajdonság.
ez most komoly? az életrevaló talpraesett pasi nem az aki egész nap poénkodik és nyomja a sódert...
a kilincs vagy kagyló "megszerelése" az nem atomfizika, egy csillag csavarhúzó kell hozzá és csók ezt még az előző barátnőm is meg tudta csinálni... akarat kérdése csupán
Nekem szerencsére nem ilyen a párom, de nem tudom mit kezdenék, ha nem tudná kifesteni lakást, vagy nem tudna villanykörtét cserélni... Ha minden rá hárulna (mert amíg egyedül éltem, akkor is megcsináltam) a mosás, főzés, takarítás és mellette még a ház körüli "szerelni valók" is, akkor valószínűleg kicsapná nálam a biztosítékot.
Nekem nem kell tutyimutyi pasi! :)
Egyébként a folyamatos ug..tás és baromkodásnak tényleg semmi köze nincs a talpraesettséghez és életrevalósághoz.
Mint ahogy sok kis részeg tini azt hiszi, hogy ők a buli miatt mindent tudnak a világról. Ló..szt. Szóval, ha nem vagy jó technikából, nem parázz, csak old meg valahogy a dolgot. mindegy hogy, mindegy kivel, csak oldd meg!
"Én arról beszélek, hogy nem épp a talpraesett tipus, vagyis nem olyan aki mindig elintéz szinte mindent, aki a jég hátán is megél, szerez mindenhol ismeretséget,tudja hogy beszéljen a nőkkel, aki tökéletesen túd parkolni stb stb.Elintézni elintézi a problémákat, nem sir, viszont látszik, hogy nem egy talpraesett személy."
ebből az egyetlen para a nem tudja hogy kell beszéljen a nőkkel... ez azért nem egyenlő a nem tud parkolnival... te inkább félénk visszahúzódó vagy... van aki ezt szereti, főleg a dominánsabb lányok, bár ők meg néha belehülyülnek majd abba hogy tutyimutyi vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!