Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk tényleg félnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk tényleg félnek a talpraesett lányoktól?

Figyelt kérdés
Tényleg van olyan, hogy egy fiú nem mer kikezdeni veled, mert gyorsan vág az eszed és elég talpraesetten vágsz vissza a mondatokra? ez alatt nem feleselést értem csak a rögtönzést. meg hogy valaki azért szakítson veled, mert úgy érzi, hogy te nem vagy az a " gyenge nő" aki mellett megtudja mutatni a férfiasságát?

2011. dec. 28. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Régen így volt. Ha most nem arrogáns a csaj, de domináns, az inkább versenyszellemet hoz elő belőlem, és ez kifejezetten tetszik.
2011. dec. 28. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én is talpraesett vagyok és azt vettem észre h félnek tőlem :D
2011. dec. 28. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok. Tőlem is fo.snak. De az én szememben az nem igazi férfi, aki fél egy nőtől. :D

Szóval én általában az igazi "alfahímek" körül szoktam bóklászni (nem ezekre a b.uzi rajcsávókra gondolok), mert ott én vagyok a nő és nem fordítva. :D

2011. dec. 28. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

17:38: De azért az sem igazi nő, aki félelmet tud gerjeszti egy férfiban, nemde? :D:D:D:D

Őszintén szólva, én nem igazán kezdeményeznék náluk. A gyors észjárás nem probléma, de a domináns fellépés számomra taszító.

21F

2011. dec. 28. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Vonzónak tartom a talpraesett lányokat, de komplexusom is van tőlük.
2011. dec. 28. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Azok nem, akik párt keresnek, nem háziállatot.
2011. dec. 28. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
A talpraesettekkel semmi gond, csak a domináns,fiús,akaratos nők prolémásak.Az hogy jár az esze, azzal nincs gond, ha nem néz le, ha esetleg nem tartom vele az iramot...igaz, elfelejtettem, a nő fel kell nézzen a párjára, tehát a párja jobb kell legyen nála.
2011. dec. 28. 20:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek azzal, hogy a nőnek fel kell néznie a párjára! Másképp el se tudnám képzelni...én csupán a talpraesettségre és a finom pimaszságra utalta...vannak akiket ez is zavar
2011. dec. 28. 20:34
 9/10 anonim válasza:
100%
Hát a talpra esettség és a kis pimasz visszavágások előhozzák a versenyszellemet és olyan "verekedős szerelem" lesz belőle :) Az sztem a legjobb csak kicsit gyerekes..... Nekem mindenképpen vonzó hatással lenne, de ha én nem kezdem lenézni akkor ne csináljon bajt a nő! Tehát csak akkor vágjon vissza ha más kezdte... akkor viszont úgy kéne hogy érezze a srác hogy nem hiába van melletted. Ha beszélgettsz vele ne legyél olyan véresen komoly. Ezt leszámítva rám pozitív hatással van az ilyen :)
2011. dec. 28. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:
én nem félnék :D csak sajnos ilyen lánnyal még nem találkoztam :(
2011. dec. 29. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!