Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mivel bókoltok a fiúknak? Fiúk, ti milyen bókot szerettek hallani a lányoktól?
Arra vagyok kíváncsi, hogy lányok ti hogyan és mit dicsértek meg egy fiún, mondjuk aki tetszik, vagy a párotok? És ti fiúk, mit szerettek hallani, ha mit dicsérnek rajtatok a lányok?
(Nem féltétlen külsőségekre gondolok, lehet ez pl olyan is, h jaj de okos vagy.) :)
Nem szoktam hazudni, mindig arról bókolok, amit valóban nagyon szeretek benne, és ez ugye mindenkinél más. Mindig próbálok olyan apróságokat is mondani, ami nem valami általános dolog, hanem csak rá jellemző, hogy érezze, tényleg figyelek rá. Pl az exemnek nagyon szerettem a nevetését, a mosolyát, mert olyankor aranyosan felhúzta az orrát és kis vonalkák jelentek meg mellette, ami nekem nagyon tetszett :) ezt el is mondtam neki, meg azt, hogy szeretem a kezét a szép hosszú ujjaival, és az illatába szó szerint bele voltam zúgva
az új páromnak inkább az eszét dicsérem, a ravaszságát, a játékosságát, a fantáziáját, dicsérem az őszinteségét, az egyenes, olykor már nyers stílusát, szeretem a kifejező mimikáját, néha nagyon édes pofákat tud vágni :) és a keze neki is nagyon tetszik, férfias, szép hosszú ujjakkal, még szebb mint az exemé...
22/L
-hűha!!!
-van söröm, dugunk egyet?!
-szép vagy mint egy alig használt traktorgumi
-meg ha belépek az ajtón úgy fogad h "Készülj, brutális torkozást rendezek!" :D
Köszi a sok tippet, véleményt, uccsó ezek viccesek. :DD
A hűűha tényleg jó, hasznosítom. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!