Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan fiúval lányal akinek van egy kis szépséghibája?
Figyelt kérdés
Mondjuk kicsit kancsi nem anyira észrevehetö de néha látszik .2012. márc. 6. 19:57
11/18 anonim válasza:
Ha zavar a dolog, akkor nyilván nem. Ha mindig arra gondolsz, hogy pl. jaj, ez a szemölcs az orrán de gáz. De egyébként nagyon aranyos. Hát, az nem fog működni. De ha téged nem zavar, akkor a mások véleményére meg nem kell adni.
12/18 anonim válasza:
Lehet h a lányok az erősebb magasabb fiúkhoz vonzódnak csupán az evolúvio miatt.
13/18 anonim válasza:
az én barátomnak picit ketté áll a felső fogsorában a két középső fog, és az egyik szemében van egy kis piros folt, mert régen begyulladt neki és úgy maradt.. lehet máson zavarna, de rajta egyáltalán nem. szerintem nagyon édes, imádom ezeket a pici hibáit:))))
14/18 anonim válasza:
Mindenki úgy tökéletes ahogy hibás!! :) az a te életed ne azok határozzák meg akik kivülállóak, ha te el tudod viselni magad mellett azt a valakit, akit szeretem akár szépséghibával, akkor más ne érdekeljen
15/18 A kérdező kommentje:
Bocsi ha nem voltam érthetö fiu vagyok és nekem van szépséghibám néha kancsi vagyok azért irom ,hogy néha mert nem mindig látszik csak ha fáradt vagyok vagy ha alkoholt iszom .
2012. márc. 13. 19:44
16/18 anonim válasza:
Szerintem gyakorlatilag senkit nem zavar ennyi
17/18 A kérdező kommentje:
Hát lehet csak engem voltam dokinál de nem lehet csinálni semmit mert a szem ideggel van valami sokan nem is veszik észre csak aki közelröl ismer és sokat van velem .
2012. márc. 13. 19:56
18/18 anonim válasza:
hát ez attól függ, hogy ki mennyire sekélyes :D
de én biztosan :) szerintem nem számít, hogy van egy szépséghibája..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!