Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan fiúval lányal akinek van egy kis szépséghibája?
Figyelt kérdés
Mondjuk kicsit kancsi nem anyira észrevehetö de néha látszik .2012. márc. 6. 19:57
2/18 anonim válasza:
Manapság rendkívül divatos szemüvegeket lehet kapni, amik öltöztetnek is akár, nem csak hasznosak.
5/18 anonim válasza:
Most miért, mi az már, hogy emiatt ne lehessen szeretni valakit? Ne legyünk már ilyen médiatöltelékek. Ha a világ legrondább nőjét szeretném, akkor vele lennék és boldogabb lennék mint egy selyempina fafejjel.
6/18 anonim válasza:
"Mi lenne veled, ha egy pusztában ébrednél,
ha nem playmate, hanem szimplán csak szép lennél?" (FankaDeli)
7/18 anonim válasza:
ja igen, azt még hozzátenném, hogy a két első metszőfogamból az egyik kicsit előrébbáll (nem nagyon, de látható, ha valaki figyelmes), de a fiúk erre is buknak, azt mondják, ettől vagyok különleges. :)
8/18 A kérdező kommentje:
Amugy fiu vagyok .
2012. márc. 6. 20:12
9/18 anonim válasza:
Mindenkinek van szépséghibája, úgyhogy igen.
10/18 A kérdező kommentje:
Ja és ne értsétek fére mert volt és van csajom nem nyavajogni akartam csak kiváncsiságbol tettem fel a kérdést.
2012. márc. 6. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!