Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat szeretni az elesett, félénk, gátlásos fiúkat?
Első vagyok
Menj ki egy Fradi-Újpest meccsre, ha annyira kemény fiúkra vágysz.
Ezt válasznak szántad a kérdésemre?
Egyébként három éve nem volt fradi-újpest meccs sajnos.
Első, harmadik komment írója vagyok.
Miből gondolod, hogy divat lett?
Egyébként Engem meg az zavar, hogy mostanában a lányok körében az a divat, hogy 40 éves pasikkal jönnek össze, de jobb ha inkább nem foglalkozom Velük.
hát én pl nem igazán szeretem a visszahúzódó "nyápic", pátyolgatni való fiúkat . ez van
szerintem egy fiú legyen fiú , ne pedig sírós anyámasszony katonája xD
mondjuk testépítőnek se kell lenni, az se baj ha vékony és nem olyan erős, de legalább legyen bátor és ne hagyja magát.
Ugyan már, szerintem sem "divat"! Nézd meg, hogy hány olyan kérdés van itt is, hogy "Miért kellenek a nőknek mindig a rosszfiúk?"
Minden nőnek van egy típus, ami bejön: valaki a művésziebbeket szereti, valaki a sportolókat, van aki a macsó típust, és olyan is van, aki pl. a nyuszikat :)
És ez szerintem korfüggő is. Nem mindegy, hogy egy tinédzsert kérdezel a kedvenc pasitípusáról, egy szeleburdi huszonévest, vagy egy érett negyvenes nőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!