Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik nap mondjam el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nap mondjam el neki, hogy többet akarok mint barátság?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy van egy lány akivel elég közel állunk ahhoz, hogy összejöjjünk , még nem volt köztünk semmi se szex se csók semmi csak találkoztunk 3szor. Jövő hétre megbeszéltük hogy találkozunk szerdán (akkor csak 2-3 órára tudunk) és csütörtökön nőnapon egész délután. Az lenne a kérdés , hogy melyik nap mondjam el neki , hogy többet akarok mint barátság? A csütörtök nőnap miatt romantikusabb lenne , de azt se akarom, hogy azt higgye hogy beszari vagyok meg hogy nem merek kezdeményezni. Elsősorban lányok véleménye érdekelne (én fiú vagyok), ha olyan a hangulat dobjak be egy csókot szerdán, vagy inkább várjam meg a nőnapot?

2012. márc. 4. 19:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
én úgy vagyok vele, hogy minél előbb jobb lenne, de kíváncsi voltam lányok véleményére, hogy ők mégis melyiknek örülnének jobban, tudom , hogy mindenki más, de azért ez segít a döntésben. Egyébként tudja, hogy én nem barátkozni szeretnék vele elsősorban, ezt inkább csak a végső lépésnek nevezném.
2012. márc. 4. 20:46
 12/25 anonim válasza:

Szerintem, ha már ennyiszer találkoztatok, tuti, hoyg ő is össze akar veled jönni, úgyhogy minél előbb, annál jobb, a spontán csók meg egy jó ötlet szerintem. :)

19/L

2012. márc. 4. 20:59
 13/25 A kérdező kommentje:
Rendben akkor bevetem magam szerdán , szurkolhattok majd meg minden :D aztán majd leírom ide , hogy mivolt hátha érdekel valakit :D
2012. márc. 4. 21:23
 14/25 anonim ***** válasza:
Mindenképpen pénteken! Csakis pénteken!
2012. márc. 4. 23:12
 15/25 anonim ***** válasza:
szerintem tegnap :)
2012. márc. 4. 23:23
 16/25 anonim ***** válasza:

Okés ird le mi volt engem érdekel!

Sok sikert !!!!

2012. márc. 5. 06:12
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem tudok jó hírekkel szolgálni, úgy gondoltam, hogy jobb lenne, ha előbb szóbahoznám ezt a kapcsolat témát és utána lenne valami akció, de azt mondta hogy ő még nem tudja hogy mit akar és hogy most úgy érzi hogy nem szerelmes... Most úgy vagyok vele , hogy megbántam, hogy nem csókoltam meg csak úgy. 4 hónapja lett vége másfél éves kapcsolatomnak és azt gondoltam mikor még együtt voltam a régi barátnőmmel, hogy nekem tök simán menne a randizás meg nem izgulnék, de most hogy itt vagyok és elég régóta nem randizgattam, most nagyon izgultam és nem ment a dolog csak úgy simán semmi felvezetés nélkül. Egyébként azt sem értem, hogy ő miért mond olyanokat hogy nézzünk együtt filmet, meg miért találkozgat velem meg ilyesmi ha nem akar semmit. Lehet hogy izgul , mert neki előttem még nem volt senkije ? Én ezt már nem értem, na mind1 ha valaki még olvassa ezt akkor adhatna egy tanácsot, hogy mégis mit csináljak holnap??
2012. márc. 7. 16:36
 18/25 A kérdező kommentje:
Meg azt sem értem, hogy attól még miért nem alakulhatnak dolgok két ember között ha nem szerelmesebb, attól még a kölcsönös vonzalom meglehet, a többi meg majd kialakul...
2012. márc. 7. 16:37
 19/25 anonim ***** válasza:
hasonló cipőben járok mint te. sőt a szitu ugyan az csak én még nem mondtam meg neki hogy belezúgtam:D de én azért felkészülök arra az esetre is ha rossz választ kapok:D ne érjen váratlanul:D
2012. márc. 8. 17:32
 20/25 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom pedig szorítottam neked :(

Majd lessz más fel a fejjel! :)

2012. márc. 8. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!