Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nap mondjam el neki, hogy többet akarok mint barátság?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy van egy lány akivel elég közel állunk ahhoz, hogy összejöjjünk , még nem volt köztünk semmi se szex se csók semmi csak találkoztunk 3szor. Jövő hétre megbeszéltük hogy találkozunk szerdán (akkor csak 2-3 órára tudunk) és csütörtökön nőnapon egész délután. Az lenne a kérdés , hogy melyik nap mondjam el neki , hogy többet akarok mint barátság? A csütörtök nőnap miatt romantikusabb lenne , de azt se akarom, hogy azt higgye hogy beszari vagyok meg hogy nem merek kezdeményezni. Elsősorban lányok véleménye érdekelne (én fiú vagyok), ha olyan a hangulat dobjak be egy csókot szerdán, vagy inkább várjam meg a nőnapot?2012. márc. 4. 19:04
1/25 pippikebaba válasza:
sztem várd meg a nőnapot!de mond meg neki,h többet akarsz!
2/25 anonim válasza:
Nem kell várni, csak azért mert nőnap. Ha olyan a hangulat, nyugodtan 'bedobhatsz' egy csókot bármikor. 17/F
5/25 A kérdező kommentje:
Hm köszi az eddigi válaszokat, akkor lehet hogy már szerdán megbeszélem vele ezt. De még más véleményeket is szívesen fogadok
2012. márc. 4. 19:11
6/25 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés felmerült bennem : a lányoknak mennyire fontos egy első csóknál a hangulat? ti mennyire értékeltek egy spontán csókot? vagy inkább a romantika , meg ilyesmi? (ezt mindigis meg akartam kérdezni)
2012. márc. 4. 19:16
7/25 Dávidmester13 válasza:
Ha a szerdai hangulat olyan dobd be magad ! de a csütörtök romantikusabb ! :D
De a csütörtöki napra vehetnél neki v.mi nőnapi ajándékot pl. 1 tábla csoki vagy valami apróság hogy lássa hogy valamit érzel iránta és akarsz is valamit tőle nem csak barátságot :D
9/25 anonim válasza:
Szerintem a mai nap mond meg neki, végén még lecsapják a kezedről, ne légy pancser.
10/25 anonim válasza:
ne haragudj hogy kérdezek de te melyik nap szeretnéd? (mert ezt te tudod igazán) de szerintem mindkét nap alkalmas én mindkét nap örülnék neki! de ha szerdán úgy adódik szerintem akkor!!:D tőled nem is kérdeztük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!