Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem enyhén etikátlan amit a lányok egy része művel?
Konkrétan arra gondolok, amikor egy szakítás után önbizalomnövelés céljából pl. regisztrálnak egy társkeresőre. Szerintem nem túl fair dolog mások kárára enyhíteni a fájdalmukat, mert adott esetben több srác is teperhet utánuk, persze esély nélkül.
(Nem, nem rólam van szó, nem általánosítok, nyilván nem minden lány csinálja ezt, nem fikció konkrét példákat tudok mondani)
Ennyi szerencsétlen sipákoló pasit egy helyen... komolyan mondom, mintha kislányok közé csöppentem volna. Ha egy csaj valóban csak játszadozik egy sráccal, tényleg tudatában van annak hogy a másik már komoly érzelmi alapon közeledik, mégsem közli hogy épp most nem szeretne komoly kapcsolatot, az tényleg nem fair. Viszont lehet hogy nem is határolódik el olyan egyértelműen a kapcsolat lehetőségétől, csak idővel rájön hogy éppen attól az illetőtől nem szeretne semmi komolyat aki közeledik felé. Olyan benyomást keltetek, mintha azt hinnétek hogy ha valakik elkezdtek ismerkedni egymással, akkor már kötelező is lenne egymás mellett kikötni. Minimum 2-3 hónapra van szükség ahhoz hogy két ember úgyahogy megismerkedjen egymással. Na és ha nem passzol a személyiségük? Lehetnek akármilyen komoly szándékok a háttérben, akármelyiküknek jogában áll kilépni az ismeretségből ha nem felel meg neki a másik. Nagyon gyermeteg és önsajnáltató hozzáállás ez a "jaj csak nehogy elhagyj, mert akkor egy ribanc vagy" felfogás... Emberek, gondolkodjatok racionálisan!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!