Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ez a világ igazságtalansága? Fiúk szerintetek is az? Mert akkor a legtöbb ronda fiú, mint én, az egyedül fog maradni?
Ja hát én is egyedül fogok maradni,pedig nekem azt mondják,h jóképű vagyok....
Engem ugyan már sok nő "kiválasztott",de amint rájöttek,mekkora szemétláda vagyok,hamar el is hagytak engem...:S
Szal én nem vok ronda azt mégis egyedül vagyok általában, persze én úgy,h közben jönnek mennek a nők az életemben, aztán hamar elegünk lesz egymásból...
Mi az igazságtalanság?
Hogy a nő választja ki a párját/férjét??
És ezt csak most tudtad meg?? Hiszen mindig a nő választ,csak úgy alakítja az eseményeket,hogy a férfi higgye azt,ő hódította meg a nőt.
Ez nem igazságtalanság.Ez az ösztönös párválasztás lényege.
Az állatvilágban is az a hím a nyerő amelyik erős,színesebb,és a nőstény ösztönösen tudja,hogy megfelelő utódokat tud biztosítani számára..
Igazságtalanság?
Szegény kis p@csös, brühühü... :'(
Választhatnak, mert megtehetik. Ha te választhatnál, nem tennéd meg?
Mellesleg teszel valamit azért, hogy téged válasszanak, vagy csak sírsz egy sarokban (vagy itt gyk-n)?
ugyanmár!!!!
Nagyon sok ronda férfinak van párja.
Lásd. SP
#1-es!
"de amint rájöttek,mekkora szemétláda vagyok,hamar el is hagytak engem...:S "
Ezt egy picit kifejtenéd? Itt, vagy akár privátban, ahogy gondolod.
hülyeség.. egymást választják - ahogy a Shakespeare drámákban: villámcsapás hatására éri őket a szerelem.
"rondafiú" - a villám vakító fényében Te leszel a legszebb, és ő neked.
Miért lenne igazságtalan a világ?
És igen, mindig a nő választja ki azt akit odaenged a mézes köcsögöcskéjéhez. Szóval erre hamarabb is rájöhettél volna.
Hol itt a probléma? Az evolúció törvénye, hogy az erős jó génekkel rendelkező fent marad a többi eltűnik a süllyesztőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!