Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ez a világ igazságtalansága? Fiúk szerintetek is az? Mert akkor a legtöbb ronda fiú, mint én, az egyedül fog maradni?
igen a nő választ...
az esetek 90%-ban a:
--férfi meglát egy nőt megtetszik neki--->odamegy szóba áll vele (ergo kezdeményez) ---> és a lány eldönti kell e neki, szóba áll e vele avagy pápá...
"Sten-Malténak nagy, vörös és elálló füle van. Nekem tetszik a nagy, vörös és elálló fül."
- svéd gyerekvers -
Az unokatesómnak olyan elálló füle van, hogy én még egy olyat nem láttam. Mellé kb 40 kiló vasággyal és zsíros a haja állandóan. Még csak nem is keres sokat (most épp munkanélküli). Kb félévente-évente cserélgeti a csajait.
Még egyszer, mi is a mentséged arra, hogy egy sírós kisfiú vagy?
Próbállak nem nagyon megbántani.
Nem a rondaságod miatt nincs nőd!
Azért nincs csajod, mert egy síró kislány vagy. A nőknek férfi kell. Mindegy, hogy nem vagy szép, nem vagy gazdag ha jó a szöveged félsiker. Ezt pedig, ha még megspékeled a következő dolgokkal akkor már sokkal előrébb vagy a nagy átlagnál.
- Felveszel egy rendes, elegáns ruhát.
- Megnyiratkozol és megborotválkozol
- Figyelmes és udvarias vagy
- Nem csak a fociról és kocsikról tudsz beszélgetni egy nőnemű lénnyel
Ezek hiányában csak a billentyűzet és Marok Marcsi jut osztályrészedül.
Nézd meg a Randigurut meg a Két Pasi Meg egy kicsi összes eddigi részét. Talán tanulsz belőlük....
"a világ igazságtalansága?"
Leszel szíves nem kondícionálni magadban ezt a "rondavagyok rondavagyok "-ot, mert
N E M V A G Y A Z !
Legyél kedves, értelmes, felelősségteljes, figyelmes, gyöngéd - és meghódítod a nőt, akit akarsz.
Igazságtalanság csak az emberek részéről lehet. (pl. itt, akinek fáj ezeken elgondolkodni, rázuhan a lepontozóra)
A világot áthatja, teremti és müködteti, fenntartja
a kegyelem és az igazság. χάρις καὶ ἡ ἀλήθεια
Ez keresni kell, ituitíve megismerni, és amennyire lehet, kifejezni, elmondani.
"Az igazat mondd, ne csak a valódit." J.A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!