Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintem ez a világ igazságta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem ez a világ igazságtalansága? Fiúk szerintetek is az? Mert akkor a legtöbb ronda fiú, mint én, az egyedül fog maradni?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 22. 10:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

igen a nő választ...

az esetek 90%-ban a:

--férfi meglát egy nőt megtetszik neki--->odamegy szóba áll vele (ergo kezdeményez) ---> és a lány eldönti kell e neki, szóba áll e vele avagy pápá...

2012. febr. 22. 10:55
 12/31 nielindi ***** válasza:
kezdj magaddal valamit, ne neten keresgélj válaszokat arra, h miért nincs senkid. ezzel nyugtatod magad, h ugyis a nő választ, akkor neked soha nem lesz senkid? tegyél azért, h akarjanak a nők. azzal, h siránkozol, bebujsz a takarod alá, m ronda vagy, nem jutsz előrébb.
2012. febr. 22. 10:56
 13/31 A kérdező kommentje:
De ezt úgy mondjátok, mintha természetes lenne a rondaság és lehetne ellene tenni. Mit tegyek ellene,h ogy ne legyek ronda? Erre még nem találták fel a megoldást, plasztika nélküli megoldást. Hogy tehetném elfogadóvá a nagy elálló füleimet, a horgas orromat?
2012. febr. 22. 11:13
 14/31 anonim ***** válasza:
Gyűjts plasztikai műtétre, én is azt teszem!
2012. febr. 22. 11:21
 15/31 anonim ***** válasza:

"Sten-Malténak nagy, vörös és elálló füle van. Nekem tetszik a nagy, vörös és elálló fül."

- svéd gyerekvers -

Az unokatesómnak olyan elálló füle van, hogy én még egy olyat nem láttam. Mellé kb 40 kiló vasággyal és zsíros a haja állandóan. Még csak nem is keres sokat (most épp munkanélküli). Kb félévente-évente cserélgeti a csajait.

Még egyszer, mi is a mentséged arra, hogy egy sírós kisfiú vagy?

2012. febr. 22. 11:23
 16/31 anonim ***** válasza:

Próbállak nem nagyon megbántani.

Nem a rondaságod miatt nincs nőd!

Azért nincs csajod, mert egy síró kislány vagy. A nőknek férfi kell. Mindegy, hogy nem vagy szép, nem vagy gazdag ha jó a szöveged félsiker. Ezt pedig, ha még megspékeled a következő dolgokkal akkor már sokkal előrébb vagy a nagy átlagnál.

- Felveszel egy rendes, elegáns ruhát.

- Megnyiratkozol és megborotválkozol

- Figyelmes és udvarias vagy

- Nem csak a fociról és kocsikról tudsz beszélgetni egy nőnemű lénnyel

Ezek hiányában csak a billentyűzet és Marok Marcsi jut osztályrészedül.

Nézd meg a Randigurut meg a Két Pasi Meg egy kicsi összes eddigi részét. Talán tanulsz belőlük....

2012. febr. 22. 14:40
 17/31 anonim ***** válasza:
Király L. Norbi sztem nem szebb nálad mégis nedvesednek utána:D
2012. febr. 22. 15:18
 18/31 anonim ***** válasza:
Király L. Norbi se kéne senkinek, ha nem lenne sztár.
2012. febr. 22. 15:42
 19/31 anonim ***** válasza:
Ki az a Király L. Norbi? Hol sztár? A Wc pucolók közt?
2012. febr. 22. 15:44
 20/31 anonim ***** válasza:

"a világ igazságtalansága?"

Leszel szíves nem kondícionálni magadban ezt a "rondavagyok rondavagyok "-ot, mert

N E M V A G Y A Z !

Legyél kedves, értelmes, felelősségteljes, figyelmes, gyöngéd - és meghódítod a nőt, akit akarsz.

Igazságtalanság csak az emberek részéről lehet. (pl. itt, akinek fáj ezeken elgondolkodni, rázuhan a lepontozóra)

A világot áthatja, teremti és müködteti, fenntartja

a kegyelem és az igazság. χάρις καὶ ἡ ἀλήθεια

Ez keresni kell, ituitíve megismerni, és amennyire lehet, kifejezni, elmondani.

"Az igazat mondd, ne csak a valódit." J.A.

2012. febr. 22. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!