Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ez a világ igazságtalansága? Fiúk szerintetek is az? Mert akkor a legtöbb ronda fiú, mint én, az egyedül fog maradni?
Nekem eddig csupa ronda pasim volt, a volt férjem is az. Most is egy ronda pasiba vagyok szerelmes.
Ha a személyisége szimpatikus, utána csomó mindent találok szépnek az illetőben.
28/N
Már nem látom rondának :) de tudom, hogy az mert mielőtt beleszerettem a lelkébe, annak láttam. És most is mindenki mondja, hogy te jó ég, abba a rondába? Tehát nem értem, miért sántít :)
Kollégák vagyunk, tehát eltelt egykis idő a megismerkedősünk és a beleszeretés között
"olyan nincs, h egy nő beleszeret egy férfi lelkébe"
- már hogyne lenne!!!csak ilyen van (azt valahogy máshogy hívják, amikor a pénze/hírneve/kitüntetései/ testi mivolta miatt csimpaszkodik rá, az nem szerelem)
(N)
"azt valahogy máshogy hívják, amikor a pénze/hírneve/kitüntetései/ testi mivolta miatt csimpaszkodik rá, az nem szerelem"
Ha ez igaz, akkor ti nők nem tudtok szerelmesek lenni.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!nna.
Rostand Cyrano -ját is olvastátok? csúnya és rossz fiúk.
Nehogy későn értse meg az a lány, (mint Roxan) hogy kit is szeretett..
Tessék meghatóan, költőien udvarolni - akkor a lelketekbe szeret a lány és szépnek lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!