Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőt alapozunk. Szerintetek így nem etikátlan? Csak szerintem?
A párommal lakásra gyűjtenénk, és tekintve hogy a hiteleket nem bírnánk évtizedekig nyögni (gyerekvállalás a nyomorba vinne) kitaláltuk, hogy párom külföldön dolgozik, mert félmilliókat keres, én meg itthon minimálbéren (hogybiztos bejelentett állásom legyen, és nehogy össze jöjjek egy gazdagabb külföldivel alapon)
A párom meg mivel a munkahelyen öregekkel van, meg igénytelen a kéró, minden baja van, annyit nyavajog és így a tetejébe már beteg is lett -nátha, de majd belehal:(
tehát a hisztijével együtt haza akar jönni itthon keresni a 150-200-akat én a minimált (vidéki város, jobb melohelyet évek óta nem találok, szakmai min-bér törvényben elő van írva, ha felhozom, hogy kérem, felvesznek mást, stb)
és olyanokat ír, hogy ott nem boldog, ez nem ő.
de könyörgöm! nem dolgozni ment ki???
már annyit zengtem neki, hogy ez ideiglenes, tartson ki, ne a bajait nézze, hanem a munka eredményét lássa, hogy lesz pénz, lesz lakás és csak MOST kell szenvedni, de olyan mint egy úri gyerek bedobva a mocsárba.
jelenleg feladtam, gyere haza, ha nem fogod megbánni, több ilyen esély úgy sem lesz, mert csak addig lehet ugrálni, míg nincs gyerek. de FEL SEM FOGJA miről papolok.
más azt is írtam neki, hogy intézem, megyek ki én is, kiveszünk albit, de nem, én maradjak.
Mi a véleményetek???
csak én látom rosszul, hogy ezt totál nem így kellene?
és ti mit tennétek? ilyen esetben hogyan alapoznátok???
ja 30 feletti fejjel.
Hát az elég fura hogy téged nem enged ki. Viszont mégis csak azt kellene csinálni, hogy te is keresel kint munkát, és akkor 1-2 év alatt ketten tudnátok talán annyit keresni, hogy házat tudjatok venni, meg kocsit, és utána ráértek hazajönni és itt letelepedni, gyereket vállalni.
Vagy másik megoldás, hogy hazajön, itt dolgozik, és akkor marad a hitel. Köztes megoldás nincs.
a fordítva eset már meg volt-külföldön dolgoztam ő itthon, folyamatosan zsarolt, hogy így nem megy a kapcsolat ha nem vagyok itt
most ő ment ki és nagy féltékenységében nem akarja, hogy én is kint legyek (mert ugye én értem a nyelvet, ő nem- oda ahol van meg nem is kell)
szívem szerint én is kint élnék, haza se jönnék a párommal ez lenne nekem is a norma
őt a kényelem köti ide. biztos munka, van lakása(anyukáé)abból költöznénk sajátba, ha lenne.de neki látom így is jó, azzal nem törődve hogy gyerekkel már nem így nézne ki a helyzet...
ilyen pasi mellett van valami egyéb ötlet?
amúgy lassan felháborít teljesen, hogy nem akarja hogy kimenjek, ketten albérlet
csak azt látja, hogy a kollegák, meg most milyen gáz
vajon miért NEM AKAR ezen túl látni?
itt érzem az etikátlanságot
kezdem azt hinni, mintha nem is akaná velem...
1.Szeretitek ti még egymást?
2.Van közös célotok,de összefogás nincs és megértés sem.
3.Féltékenység.Sok észre nem vall!Ha meg akarnád csalni azt ország határon belül is meg tudnád tenni.Itt is lehet azért látni egy két gazdagabb cigány vagy orosz emberkét,ha téged csak a pénz érdekelne.Azért nem ártana végig gondolnod,hogy mégis minek néz téged a párod,ha el tudja képzelni,hogy lelépsz egy gazdag pasival,amint lehetőséged adódik.
4.Le kell vele ülni és felvázolni neki a helyzeteteket.Vagyis: ő elvileg egy felnőtt és felelösségteljes férfi,akinek hamarosan gondoskodnia kell a családjáról.Számításotok szerint,ha most lenne gyereketek,akkor sorra éhenhalnátok.Ez nem jó kilátás,vagyis,ha akar ebben az életben normális családot,akkor azért bizony tenni kell "nem szeretem" dolgokat is.Üdvözlet az Életben!
5.Vagy megbeszélitek,hogy együtt végigcsináljátok és márpedig lesz közös házatok.Ezért pedig te is és ő is mindent megtesz (egy országban vagy külön,az mindegy) vagy pedig kerestek egy olyan embert,akivel hasonló a habitusotok. pl. te egy küzdeni tudó felnőtt FÉRFIT,ő pedig egy nőt,aki beéri,hogy az anyósával kell laknia és szolgaian pátyolgatja urát,aki az egyetlen pénzkereső és közben sűrűn imádkozik,hogy valóban legyen kaja az asztalon a gyereknek.
előző tökéletesen összefoglalta
nincs hozzáfűznivalóm
köszönet mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!