Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Etikátlan lenne megdugni az angol tanárnőmet?
NE csald meg a barátnődet!!!!
Ha nagyon megakarod dugni a tanárnőt, inkább szakíts a barátnőddel, mert sokkal rosszabb lesz, ha rájön, hogy megcsaltad.(és hidd el, előbb-utóbb minden kiderül!)
Ha valakit szeretek soha nem csalom meg!
de ez csak az én véleményem:)
2011. febr. 10. 13:36
Hát nekem volt egy hasonló esetem a matektanárommal gimiben, akkor ő kb. 25 éves lehetett... Az ágyban én nagyon gyengéden bántam vele, orgazmusa is volt elég szép, és azt mondta akkor hogy még szívesen csinálná újból... A jegyekben is megmutatkozott aztán a dolog...kb 5 sor számításra már megvolt a 3as... Szal csak nyugodtan.
2011. febr. 10. 13:39
3/14 A kérdező kommentje:
"NE csald meg a barátnődet!!!!
Ha nagyon megakarod dugni a tanárnőt, inkább szakíts a barátnőddel, mert sokkal rosszabb lesz, ha rájön, hogy megcsaltad.(és hidd el, előbb-utóbb minden kiderül!)
Ha valakit szeretek soha nem csalom meg!
de ez csak az én véleményem:)"
Igen, tisztában vagyok ezzel. De ez a lány... nem találok szavakat. Eszméletlen dögös!
2011. febr. 10. 13:53
Igen, etikátlan lenne. Felnőttek esetében nem is az a baj, hogy a tanárod - hanem az, hogy te nem vagy független. Na meg a tanárnő egyedülálló, biztos nem arra vágyik, hogy egy jöttment diákja egyszer megdugja és odábbálljon, hanem kapcsolatot szeretne. Remélem,szóba se fog Veled állni. Én is voltam angoltanár, elhajtottam volna a kezdeményezést akkor is, ha nem lett volna barátom. Egy értelmes nő lehet,nem fog leállni csak úgy egy alkalomra, de a be akarsz égni, kérdezz csak rá.
2011. febr. 10. 14:25
ne csald meg a csajod!
inkább előtte dobd ki!
és hogy akarod megdugni a tanárt.
jársz vele?
2011. febr. 10. 14:33
Szakíts a barátnőddel, ha meg akarod csalni, ne legyél gerinctelen.
2011. febr. 10. 14:34
Ne hallgass itt senkire! Egy egyedülálló angoltanárnőért 50 bónuszpont jár a végelszámoláskor. A megcsalás csak minusz 10 bónuszba kerül. Ez ziccer öreg! Simán be kell húznod!!! XDD
2011. febr. 10. 14:52
a barátnőd szemébe tudnál nézni ezek után?! vagy egyáltalán tükörbe? csak azért mert találtál egy másik nőt aki vonzóbb?
szerinted hogy esne ez a barátnődnek? -.-
2011. febr. 10. 18:22
Én megválaszolom: szerintem a barátnőjének ez nagyon rosszul esne. De a kérdés nem ez volt. A kérdés az volt, hogy etikátlan-e. Nos, általában az, jelen esetben is. Viszont azt nem tudjuk, hogy a barátnőjével mennyire komoly a viszony, meg úgy egyáltalán nem ismerjük a barátnőjét sem. Ha a kérdező fejében megfordult a megcsalás lehetősége, akkor valószínű, hogy nem mi fogunk a sorsáról dönteni. Engem le lehet pontozni, de az a barátnő meg lesz csalva, kedves hölgyeim! Ha nem az angoltanárnővel, akkor mással. Ha nem most, akkor később. Sajnálom, ha sokaknak frusztrációt okoztam a válaszaimmal, és ezért kétségbeesetten lepontozgatnak, de ez van. Ez a dolog már eldőlt, mégpedig a kérdező fejében!
2011. febr. 11. 11:23
Kapcsolódó kérdések: