Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Etikátlan lenne megdugni az angol tanárnőmet?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el egy angol tanfolyamot. A tanárnőnk, egy fiatal 24 éves csajszi. Rövid hajú, és szemüveges. Irtóra szexi kiscsaj, ráadásul egyedülálló. Nekem van barátnőm, akit eddig nem csaltam meg, de most az egyszer kivételt tennék. Szerintetek?2011. febr. 10. 13:27
11/14 anonim válasza:
Szerintem keféld meg a tanárnődet. 16/L
12/14 anonim válasza:
16L, de édes vagy, és ha Téged csalna meg a barátod a tanárnőjével?
13/14 anonim válasza:
Az azt jelentené, hogy valamit nagyon rosszul csinálok...
De velem ez nem fordulhat elő.
16/L
14/14 anonim válasza:
Az etikus és az erkölcsös ember között az a különbség, hogy az etikus tudja, hogy nem szabad megcsalnia a barátnőjét, az erkölcsös pedig nem csalja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!