Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem enyhén etikátlan amit a lányok egy része művel?
Konkrétan arra gondolok, amikor egy szakítás után önbizalomnövelés céljából pl. regisztrálnak egy társkeresőre. Szerintem nem túl fair dolog mások kárára enyhíteni a fájdalmukat, mert adott esetben több srác is teperhet utánuk, persze esély nélkül.
(Nem, nem rólam van szó, nem általánosítok, nyilván nem minden lány csinálja ezt, nem fikció konkrét példákat tudok mondani)
Tarskereson csak a bohocok tepernek.
Ott a nagy szamok torvenye jatszik:D
Lehet, hogy csak szerintem nem tisztességes dolog az, hogy úgy ismerkednek hogy igazából nem akarnak semmit a másiktól. Ő meg komolyabban gondolja az egészet.
Elhiszem hogy szar dolog a szakítás, de azért másokban hamis reményt kelteni nem túl szép dolog. Nyilván az ismerkedésben benne van a visszautasítás, ha kiderül hogy nem illenek össze stb.
De nekem nagyon szarul esne ha kiderülne hogy a lány akinek udvarolok igazából nem akar tőlem semmit, csak arra kellek hogy újra azt gondolja magáról hogy szép és tetszhet másoknak.
3-as vagyok. Ezt is könnyen meg lehet oldani. Egészen egyszerűen rákérdezel, hogy mi járatban van a chaten/társkeresőn vagy akárhol, avagy kapcsolatban van-e, ha nincs mióta!? Normális lány ilyenkor őszinte és elmondja mi a helyzet, ebből te is kalkulálhatsz, hogy "fú nem rég szakítottak, akkor nem táplálom magamban a hamis reményeket". Ez ennyire egyszerű.
Ha egy lány ilyenkor nem őszinte, na az aláírom hogy gáz, megtévesztő és nem jó! Azt viszont nem kell elvárni egy lánytól, hogy mindenképpen ő hozza fel, hogy nem vágyik kapcsolatra, te is rákérdezhetsz tök nyugodtan!
Na jo ebbe az elejen leszogezek aztan meg nekiallok flortolni dolgot ugye te is erzed, h kicsit santit.
Ebbol normalis ember azt gondolja, h meggondolta magat.
Nekem peldaul nem egyszer volt mar, h leszogezte az idiota, h o nem akar semmit.
Masnap meg mikor mas lannyal latott akkor meg fel volt haborodva.
Ki erti ezt?Szerintem ti se..
Kar volt bepotyognod, kb addig olvastam, h neked a flort az max csok...
Eddig is lejott, h jo nagy hulye vagy, de ez visz mindent.
Gondolom a hatad mogott jo nagy szuzkuvanak tartanak:D
Szerencsetlen, es melle meg azt hiszi, h o iranyit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!