Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellett volna csinálnom? Máskor inkább szóljak én hozzá?
Van egy srác, folyton bámul, meg ilyenek. Elég nagy a valószínűsége hogy bejövök neki (nem egoság, de naon feltűnő) Már kb. 1 hónapja néz. Ma reggel szálltam le a buszról, és a zebránál piros volt, én indultam oda, mire zöld lett, és láttam ott áll a srác, megy át a zebrán, és tökre lelassított és kicsit megállt, majd mikor mellé értem egymás mellett mentünk szinte teljesen a suliig. Hozzá akartam szólni, de egyszerűen azt vártam, hogy ő mondjon valamit. tudom elcsesztem, de most mit kellett volna mondanom? Olyan zavarban voltam. Máskor szeretnék vele beszélni, szerintetek hogy álljak neki? Tudom hülye kérdés, de ott abba a helyzetbe leblokkolok és nem tudok kezdeményezni besézlgetést, pedig nagy dumás lány vagyok, csak az elején nehéz. Nah ez jó hosszú lett meg bonyi, rem értitek (helyesírásért bocsika) L /15
(am. nem tom 100% h tetszhetek-e neki)
Nem rontottál el semmit!!!Ezzel semmit nem vesztettél!!!
És különben is a pasinak kellett volna kezdeményezni és nem neked;)
De legközelebb kacsints rá vagy mosolyogj kihívóan...hidd el ennek nem tud egy pasi sem ellenállni;)
rem.segítettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!