Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kellett volna másként...

Mit kellett volna másként csinálnom a náthája kezelésésben?

Figyelt kérdés

Másfél éves ksilányom náthás lett, 2 és fél hete. Elvittem orvoshoz, c-vitamint, kalciumot ajánlott. Minden nap adtam neki ezeken kívül a Sterimar orrsprayt, nasivin orrcseppet, szívtam porszívóval az orrát, napjában legalább 15 alkalommal. Önötöttem bele a mézes citromos teát egész nap, igyekeztem minél többet napra vinni, hogy az is "szedje ki" belőle a náthát. Hiába. Ma megállapították, hogy középfülgyulladása lett. Ez idén a 3. alkalom, hogy antibiotikumot kap.

Mit kellett volna tennem, hogy ez ne következzen be?

2010. szept. 30. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Ennél többet nem tudsz csinálni! Ne vádold magad! Vannak gyerekek, akik nagyon gyorsan és sokszor hajlamosak a füles betegségekre.

Megelőzésnek tudok javasolni 2 féle immunerősítőt, kérdezz rá a dokidnál: broncho waxom vagy Immunotrofina. Mindkettő kifejezetten a taknyosodós betegségek megelőzésére szolgál.

2010. szept. 30. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyákoldót adtam volna neki.

ACC vagy valami egyebet.

tavaly épp így jártunk mi is, és a mi orvosunknak is utólag jutott az eszébe, hogy ez el lett felejtve.

Azóta, ha náthás a gyerek, mégha orvoshoz sem viszem, akkor is adok neki ACC-t.

Kitartást a fülecskéhez, nálunk nehéz menet volt.

2010. szept. 30. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi most Baby Luuf balzsammal kentük a hátát.

Ha ilyenre hajlamos mindig tartsd melegen a fülét, sapka, sál mindig legyen rajta. Én egyébként pár napig nem is vittem ki, bár a barátnőm mondta, hogy vigyem, kell a levegő, de én máshogy gondolom.

2010. szept. 30. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Az immunerősítőket meg fogom kérdezni, hétfőn megyünk vissza kontrollra. Én is gondoltam már rá, hogy télre kellene valami erősítő.

Sapka mindig van rajta, anélkül el sem indulunk.

Miért lesz hosszú menet a fülgyulladás? Nem biztos, hogy az antibiotikum helyre tudja hozni?

2010. szept. 30. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:

sajnos nekünk elég makacsnak bizonyult.

3 csomag antibiotikumot szedett el, a 4.-et a popójába kapta, 5 szuri formájában.

Az tette rendbe.

4x kellett felszúrni a fülét, mert egyszerűen nem akart javulni.

Menet közben egy arcüreggyulladása is lett.

Azóta amúgy semmi gond a fülével.

kopkopkop

remélem nektek hamar megoldódik!

2010. szept. 30. 21:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Jézus.......
2010. okt. 1. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!