Mit kellene csinálnom?
Menjél nyugodtan!
Ha a mamával jól megvan, el tudja látni, meg tudja nyugtatni, akkor menjél. Ebből az időből úgyis aludni is fog, tehát azzal is kevesebb a "nélküled" töltött idő.
Magadban rendezd le először ezt, de úgyis nála fognak járni a gondolataid.
Azért merek neked ilyen bátran tanácsot adni, ami még anonimként sem szokásom túlzottan, mert én már túl vagyok ezen. 5 hetes volt, mikor trombózis gyanú miatt szinte egy egész napot távol voltam tőle, majd 5 hónapos volt, mikor mennem kellett hagyatéki tárgyalásra. Először a férjem volt vele, de másodjára a mama. Kicsit sírtam mikor hazaértem és átölelt, de ennyi. :-)
A gyerek az első,tudom.És valóban egy ördögi kör ez,mert ha elmegyünk akkor aggódni fogok,ha nem akkor tuti,hogy szépen el lenne és kicsit marcangolnám magam,hogy simán elmehettünk volna.
Úgy gondoltam mindent anyu keze alá teszek,előkészítek.Neki csak annyi a dolga,hogy megetesse,elaltassa és ott legyen vele.
Tényleg nem tudnánk vinni,mert ok,hogy a plázában van pelenkázó a Wc-ben és tettőszék az étteremben,de hol melegítek kaját,és különben is boltból be boltból ki hurcolásszuk szegényt.Ezért lenne neki a legjobb itthon.
Nyugodtan menjetek vásárolni! Ismeri anyukádat, semmi gond nem lesz, nem megy a Pici idegen helyre, élvezni is fogja a mamával töltött időt! Az első alkalom nehéz, mert én is így paráztam, hogy mi lesz. Ráadásul nekem ikreim vannak, a mamák mégis el voltak velük. Lassan 2 évesek, de minden szerdán délután kimenőt kapok. Jobb nekem is, hogy kicsit kimozdulok, feltöltődök, szinte új emberként megyek haza. Persze valamit mindig veszek Nekik :)
Otthon a Mamával, nem is lehetne ennél jobb helyen. Gondolj bele, meg is fázhatna, kényelmetlen lenne neki, a nagy tömeg, meg nehogy elkapjon valamit. Jó vásárlást! ;)
Nagyon,nagyon,nagyon ügyes,okos volt a pincurkám,nagyon jól érezte magát mamával,nem volt semmi gond,végül is 1 órát csúsztunk majdnem,mert 18:45 körül értünk haza.Mi is nagyon jól éreztük magunkat,vásároltunk,nézelődtünk.Hívtam őket egy párszor,de tényleg minden rendben volt.
Minden jól alakult.
Szép napot Nektek!:-)))))
ha minden jól ment akkor ezután tesék sürűbben kimozdulni,hidd el késsőbb nem fogod megbánni!
Én még olyat is csináltam,hogy fürdetésre odahívtam anyumat 1-2 x,megnézte,hogy fürdetek vagy ő fürdette én meg osztottam az észt és néha kimenőt adunk Apával magunknak:mozi,vacsora stb!Ezek kellenek a házasságnak néha meg szerintem a babának is jót tesz meg persze mamának is!
Menjél nyugodtan, légy emberek között is...
Én is mennék már csavarogni, nálunk is vigyázna rá anyám (2 hónapos)...Dehát......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!